Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

2.377 keer bekeken

Populaire Duo Seksspeeltjes

29 december 2015,

geschreven door

Er zijn vele seksuele voorkeuren. De één houdt ervan om zichzelf te vermaken. De ander vindt het fijner om de activiteit in een groep uit te voeren. Anderen doen het lekker met z’n tweeën. En voor diegenen, die de intensieve slaapkamer rituelen met z’n tweeën uitvoeren zijn er duo seksspeeltjes die jullie die extra prikkeling geven.

We-Vibe Duo Vibrators

De We-Vibe is een duo vibrator welke uniek is zijn soort. Je hebt vast en zeker wel eens iets gehoord of gezien over dit innovatieve seksspeeltje. De We Vibe is revolutionair aangezien deze is uitgerust met twee motoren en verschillende trilelementen. Naast de hevige vibraties leveren deze vibrators ook een kloppende pulsatie wat erg aangenaam is in het kader van afwisseling.

BlogETPopulairesexspeeltjes
Het fijne aan deze vibrators zijn uiteraard dat ze voor vele doeleinden te gebruiken zijn. Zo kun je ze om de penis buigen en vervolgens gewoon geslachtsgemeenschap hebben terwijl jullie allebei intens kunnen genieten van de heerlijke vibraties. De We Vibe vibrators zijn ook te gebruiken om de clitoris of g-spot te stimuleren.

De We Vibe is gemaakt van zijdezachte siliconen wat een zowel sterk, als flexibel en hygiënisch materiaal is. Omdat deze vibrators waterdicht zijn kun je hem makkelijk schoonmaken én gebruiken voor een klein verzetje onder de douch. De We Vibe Vibrators zijn allen voorzien van verschillende vibratieprogramma’s welke je met een afstandsbediening kun reguleren. Daarbij komt het voordeel dat je niet om de haverklap batterijen hoeft te kopen. Dit seksspeeltje is namelijk voorzien van een accu die wanneer deze volledig is opgeladen, tot wel drie uur plezier kan leveren!

Vibrerende Penisringen

Natuurlijk zijn de We Vibe niet de enige duo seksspeeltjes! Een vibrerende penisring is erg fijn om samen te gebruiken. Een penisring is gemaakt om de erectie van een man langer te behouden. Ook nadat hij zijn orgasme heeft gehad zal dankzij de penisring het bloed in de penis blijven waardoor er hartstochtelijk door gegaan kan worden met de seksuele inspanningen. De penisringen worden ook wel cockringen genoemd. Wanneer je naar deze penisringen zult zoeken op de website zul je veel variatie tegenkomen.

Er zijn penisringen verkrijgbaar in de meest uiteenlopende designs, verschillend van materiaal, andere vibratiestanden, met of zonder afstandsbediening en nog veel meer! Wanneer je op zoek gaat naar jouw favoriete penisring is het verstandig eerst een aangenaam materiaal uit te kiezen. Bijvoorbeeld siliconen, leer of iets anders. Vervolgens kies je de juiste diameter. Dit moet echter wel zorgvuldig gebeuren. Wanneer de penisring niet goed om de penis zit zul je niet het gewenste effect ervaren. De penisring moet op een aangenaam strakke manier om de penis zitten. Verder kun je nog kiezen of de cockring buigzaam moet zijn, wat voor soort bediening deze moet hebben, of de cockring waterproof en weekmakersvrij moet zijn, en of deze voor inwendig of uitwendig gebruik moet zijn. Bij inwendig gebruik kunt u denken, wat gaat er bij een penisring naar binnen?

Er zijn penisringen welke een dubbele stimulatie met zich mee brengen. Zo zijn er cockringen met een plug welke anaal ingebracht kan worden. Sommige delen van de seksspeeltjes trillen ook de anale zone op aangename wijze. Ook zijn er penisringen ontworpen voor de bdsm beoefenaars onder ons. Deze penisringen hebben een plug welke in de plasbuis wordt gestoken. Deze manier van stimulatie is niet helemaal veilig maar kan door sommigen ervaren worden als een wonderlijk gevoel.

Voorbeelden Van Duo Seksspeeltjes

Om je een beetje een beeld te geven van de net boven beschreven seksspeeltjes hebben we onderaan deze pagina nog een aantal voorbeelden gerangschikt. Neus er maar eens rustig door heen! We hopen je zo een beetje voldoende geïnformeerd te hebben. Veel plezier in de toekomst!

  • Geen producten gevonden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Dat sociale media invloed hebben op ons beeld van schoonheid is wel duidelijk. Het is zelfs pijnlijk duidelijk. Niet alleen krijgen we door social media een onrealistisch beeld van de werkelijkheid, het is ook zo makkelijk om kritiek te geven op hoe …
347 keer bekeken