Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

21.513 keer bekeken

Vier Lingerie Day met de sexy lingerie trends van dit moment!

25 april 2023,

geschreven door

Lingerie versiert jouw lichaam op de mooiste manieren en dat mag gevierd worden! Lingerie voor in de slaapkamer, lingerie als onderdeel van je outfit of lingerie met een spannend, erotisch tintje – het laat harten sneller kloppen. En terecht! Ga jij Lingerie Day vieren? Doe dat dan met deze sexy lingerietrends van dit moment.

Bustiers en body’s

Lingerie wordt tegenwoordig steeds meer onderdeel van je dagelijkse outfit. Een mooie bustier over een witte blouse of juist een body onder een bijpassende blazer. Het kan allemaal! Want waarom zou je je mooiste lingerie verstoppen onder kleding of bewaren voor speciale gelegenheden in de slaapkamer?

Onze mooiste bustiers

Onze mooiste body’s

Bondage lingerie

Wil jij je outfit een kinky twist geven? Of zoek je nog iets spannends voor spicy taferelen in de slaapkamer? Een harnas komt prachtig uit op een naakt lichaam of over je alledaagse kleding, zoals de MAZE collectie van Bijoux Indiscrets.

choker
harnas

Slipjes met een beetje éxtra

Vibrerende slipjes zijn perfect als je je voorspel alvast buiten de slaapkamer wilt beginnen. Gaan jij en je partner eerst op date? Trek een slipje met vibrator aan en geef de afstandsbediening aan je partner. Zo kunnen jullie extra genieten van de date en de spanning opbouwen naar een spetterend eind als jullie thuiskomen.

Sexy lingerie voor mannen

Sexy lingerie is niet alleen voor vrouwen, mannen kunnen hier ook flink wat plezier aan beleven! Waarom zouden mannen zichzelf niet kunnen trakteren op een paar fijne boxershorts, gemaakt van zijde, satijn of juist leer? Of een doorschijnende slip die niks aan de verbeelding overlaat?

Mannen, jullie verdienen het om je sexy te voelen en de keuze is uiteraard reuze. Stoere en uitdagende designs zorgen ervoor dat jullie lekker in je vel zitten en zorgen óók nog eens voor wat extra pit in de slaapkamer.

Must-have accessoires

Maak je sexy outfit of lingeriesetje compleet met spicy accessoires! Zo zet jij de puntjes op de ‘i’ voor een romantische date, kinky avondje thuis of een gezellig feestje.

Tepelstickers

Soms heb je kleding aan waar gewoonweg geen bh onder past. Een plak-bh is natuurlijk een goede oplossing, maar als je even geen gedoe wil, zijn tepelstickers een perfecte uitkomst. Ze besparen je ook een mogelijke nipple slip 😉 Tepelstickers doen het ook goed in de slaapkamer! Doordat de stickers nog net een klein beetje verhullen, wekken ze nieuwsgierigheid en extra opwinding op.

Chokers

Ah, de choker! Een sexy, nauwsluitend halsbandje dat meestal gesierd is met siersteentjes en borduursels. Leer, kunststof en kant zijn populaire materialen en kunnen jouw lingeriesetje of dagelijkse outfit helemaal afmaken.

Body jewels

Body jewels worden in de meeste gevallen gedragen in combinatie met een bikini of een lingeriesetje. Ze worden vaak rond de heupen of taille gedragen en geven je outfit een sprankelende touch. We raden je wel af om de ketting tijdens het zwemmen te dragen om beschadiging en verkleuring te voorkomen.

Wat wordt jouw nieuwe favoriete sexy lingerie-item? ❤

3 reacties

  1. Misschien een stomme vraag, maar vind jarretelles heel mooi. Maar vind het lastig om ze vast te krijgen, bestaan ze eigenlijk ook met druk knoopjes? Groetjes van Monique

    1. Hoi Monique,

      Jarretels met drukknoopjes bestaan helaas niet. Het materiaal van kousen is te kwestbaar voor een drukknoopje. Gelukkig zijn er veel jarretelsetjes met bijvoorbeeld aangehechte kousen, zoals de Jarretelgordel met aangehechte kousen. Hiermee draag je een sexy jarretelsetje met het gemak van een panty.

  2. Hallo
    Ik ben blij met deze site het is duidelijk en goed verwoord.
    Ik vindt het nog steeds moeilijk om een goed zittende setje te vinden en goed bij passende nylons.
    En ik áls man vind het moeilijk om het in de lingerie winkel te vragen.
    Ik ben er wel achter dat je nylons en lingerie precies de goede maat moet hebben anders zit het niet erg fijn en lekker dat was is in het begin een heel uitzoekery maar dank zij jullie site heb ik gevonden wat ik wil en in de perfecte maat en ben daar heel erg blij mee.
    Gr wil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.008 keer bekeken

Geschreven door

Een break-up kan ontzettend veel pijn doen en vaak kan je alleen nog maar troost vinden in een goed glas wijn en Ben & Jerry’s. Een ex is natuurlijk niet voor niets een ex, maar een liefde is ook niet voor niets ooit een liefde geweest. Wanneer e…
2.008 keer bekeken
22.622 keer bekeken

Geschreven door

Dit standje is geliefd bij menig man én vrouw! Het biedt de man een fenomenaal uitzicht en de vrouw zal genieten van veel diepte en stimulatie van de G-spot. Ook als man kun je met dit standje genieten van een overweldigende P-spot stimulatie, want …
22.622 keer bekeken