door SassySue

Lekkere standjes voor de perfecte blowjob

27 december 2020 door SassySue

Een goede blowjob geven is hartstikke sexy. Maar het kan vervelend zijn dat jij niet aan te trekken komt, terwijl je partner enorm verwend wordt. Wil jij net zo veel genieten van een blowjob als je partner? Kies dan voor een van deze standjes. Pijpen was nog nooit zo leuk! 

#1 Partner en Zuignap

Vind jij het maar moeilijk om voor langere tijd een blowjob te geven? Met dit standje kan jij niet lang genoeg jouw partner oraal verwennen! Je hebt voor dit standje een zuignapdildo nodig. Ga allebei op jullie knieën zitten en bevestig de zuignap dildo op de juiste hoogte aan de muur. Terwijl jij hem oraal bevredigt kan jij de zuignap dildo gebruiken voor vaginale of anale stimulatie.

#2 Over-The-Edge


Dit standje is perfect om te doen wanneer je graag experimenteert met dominantie en submissie. Dit standje is wel wat ruiger dan de andere standjes in dit artikel. Je ligt op je rug op het bed, de bank of waar dan ook. Je partner komt voor je staan en penetreert je mond. Je kan de complete controle opgeven en hem laten bepalen hoe hard en diep hij stoot. Zorg dan wel dat je laat merken wat je wel en niet prettig vindt. In deze positie kan je zelf gemakkelijk met je vingers bij je vulva komen, zodat je jezelf kan bevredigen.

#3 Standje 69

Maak van dit populaire standje 69 nóg meer sensatie, door je heupen wat meer te liften, weg van zijn mond. Zo kan hij jou extra verwennen met zijn vingers, of jouw favoriete speeltjes. Heerlijk voor hem én misschien nog wel heerlijker voor jou.

#4 On your knees

Zak door je knieën en bezorg je partner het glorieuze “Oh mijn god, deze vrouw gaat me pijpen” moment. Maak het voor jezelf ook satisfying, door een dildo met zuignap te berijden, of een vibrator.

#5 De zijwaartse 69

Met dit standje zijn jij en je partner he-le-maal in balans. Standje 69 kan nogal overweldigend zijn. Door orale seks te geven én te ontvangen kan je niet echt genieten van het fijne gevoel. Bij dit standje liggen jullie op je zij, in de 69-positie. Maar in plaats van tegelijkertijd, verwennen jullie elkaar om en om. Zo kun je elkaar teasen, genieten van elkaar en het hemelse gevoel. Doordat je op je zij ligt, is het gemakkelijk om te switchen tussen geven en ontvangen. Je hoeft je niet in lastige bochten te wringen om zijn piemel te pijpen, of om hier juist tijdelijk mee op te houden.

#6 Bonding Blowjob

Bij dit standje heb je een goed bondagetouw nodig én uiteraard toestemming van je partner. Experimenteer met Dominantie en submissive en neem de controle volledig in handen.

We horen graag in een reactie welk standje jij vanavond nog gaat uitproberen 😉

Reageer

Gerelateerde berichten

2 reacties op Lekkere standjes voor de perfecte blowjob

  • Orale sex wat een pracht!
    Vaak bij standje 69 gebruik ik (wij) nog een kleine bulit fibo zodat ik haar nog wat extra kan verwennen of een zuignap aan de muur waar ze tegenaan kan rijden terwijl ze sabbelt leuke en mooie toevoegingen!

    Ook kan ik jullie aanraden om eens te kijken naar de/een vibrerende liefdesstoel of loveseat waar zij heerlijk op kan zitten terwijl ze jou afwerkt ipv dat ze op haar knieën zit wij vinden hm geweld

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid