Standje van de week: Over-The-Edge

2 februari 2020 door ToyRoy

Op zoek naar inspiratie in de slaapkamer? Wij lichten iedere zondag een nieuw seksstandje uit zodat jij en je partner eens even flink kunnen experimenteren. Deze week staat het seksstandje Over-The-Edge in the picture. Het perfecte deepthroat standje voor iedereen!

Seksstandje: Over-The-Edge

Hoe

Het Over-The-Edge standje is eigenlijk enorm simpel! Je gaat op je rug liggen, bijvoorbeeld op tafel of op bed, en je legt je hoofd enigzins over de rand hiervan. Op deze manier kan je partner gemakkelijk naar binnen glijden met zijn penis en is het ook voor jou een stuk aangenamer. Mede hierdoor is dit het perfecte standje voor deepthroating!

Wist je dat… dit standje vrijwel overal uit te voeren is?

Sextoys combineren met standje Over-The-Edge

Denk bij dit standje verder dan de gebruikelijke sextoys, want er is meer mogelijk dan je denkt. Probeer eens buiten je comfort zone te denken en ga voor een set tepelklemmen of een mondspreider! Als dit je te gek wordt, zijn er gelukkig ook nog clitoris vibrators die je zou kunnen gebruiken!


Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Reageer

Gerelateerde berichten

Een reactie op Standje van de week: Over-The-Edge

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid