Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Standje van de week: Over-The-Edge

2 februari 2020,

geschreven door

Op zoek naar inspiratie in de slaapkamer? Wij lichten iedere zondag een nieuw seksstandje uit zodat jij en je partner eens even flink kunnen experimenteren. Deze week staat het seksstandje Over-The-Edge in the picture. Het perfecte deepthroat standje voor iedereen!

Seksstandje: Over-The-Edge

Hoe

Het Over-The-Edge standje is eigenlijk enorm simpel! Je gaat op je rug liggen, bijvoorbeeld op tafel of op bed, en je legt je hoofd enigzins over de rand hiervan. Op deze manier kan je partner gemakkelijk naar binnen glijden met zijn penis en is het ook voor jou een stuk aangenamer. Mede hierdoor is dit het perfecte standje voor deepthroating!

Wist je dat… dit standje vrijwel overal uit te voeren is?

Sextoys combineren met standje Over-The-Edge

Denk bij dit standje verder dan de gebruikelijke sextoys, want er is meer mogelijk dan je denkt. Probeer eens buiten je comfort zone te denken en ga voor een set tepelklemmen of een mondspreider! Als dit je te gek wordt, zijn er gelukkig ook nog clitoris vibrators die je zou kunnen gebruiken!


Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Deze week is het standje van de week de missionaris. De missionaris is het meest gebruikte standje wereldwijd. Een echte klassieker dus. Je hebt de hele week om van dit comfortabele standje te genieten. Volgende week zijn wij bij je terug met een …
9.254 keer bekeken