Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

45.600 keer bekeken

Dit zijn de beste standjes met een zuignap dildo!

22 oktober 2020,

geschreven door

Wil jij je zonder handen helemaal kunnen overgeven aan je genot? Of je hem nu alleen gebruikt of samen met een partner, een zuignap dildo is het perfecte seksspeeltje voor jou. De mogelijkheden zijn eindeloos! Weet je niet precies waar je moet beginnen? Geen zorgen, wij geven je een aantal opties. 

Hoe gebruik je een zuignap dildo?

Een zuignap dildo is, zoals de naam al zegt, een dildo met een zuignap aan de onderkant. Hiermee kan de dildo zeer eenvoudig op elk vlak en glad oppervlak worden bevestigd. Dit geeft je de vrijheid om het speeltje op verschillende manieren en locaties te gebruiken. Je kunt hem bijvoorbeeld bevestigen aan de douchewand, de vloer, de keukentafel, het aanrecht, een stoel, en nog veel meer! Om jou nog meer te inspireren, hebben we een lijst samengesteld met seksstandjes die je kunt proberen met een zuignap dildo.

Doggystyle

Een voordeel van een zuignap dildo is dat jij zonder je partner een hele reeks posities kunt uitproberen. Doggystyle is één van de populairste standjes om een zuignap dildo bij te gebruiken. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het speeltje aan de muur bevestigen en misschien een kleedje onder je knieën te leggen. Pas de hoogte naar wens aan en bepaal de hoek, diepte en snelheid waarmee je naar jouw hoogtepunt wilt toewerken.

Staand

Het enige wat je nodig hebt is een vlak en glad oppervlak en je bent klaar om te gaan! Betegelde vloeren of wanden zijn de meest beproefde en vertrouwde opties. Dat maakt de badkamer natuurlijk de perfecte locatie.

Bevestig de zuignap dildo op een gladde, egale ondergrond.

Zo kan de dildo op de rand van de badkuip worden geplaatst, waardoor je jezelf naar beneden kunt laten zakken en het tempo kan bepalen. Maar de wand van de douche werkt natuurlijk net zo goed. In de badkamer heb je tevens de beschikking over de douchekop, voor dat beetje extra stimulatie Het water dat over je naakte lichaam heen stroomt werkt sowieso al behoorlijk opwindend. Nu we toch de badkamer als locatie behandelen: het toilet is ideaal! Doe het deksel omlaag en plaatst vervolgens de zuignap dildo. Het toilet is al op zithoogte, dus het is bijna niet anders dan normaal op het toilet gaan zitten.

Gebruik een stoel

Stoelen hebben het voordeel dat je iets hebt om je aan vast te houden terwijl je met je dildo speelt. Plaats je dildo op het zitvlak van de stoel en ga met je gezicht naar de achterkant van de stoel zitten. Je kunt nu de rugleuning als extra steun gebruiken en er komt minder druk op je benen te staan.

Let op! Stoelen met een stoffen bekleding zijn helaas niet geschikt voor een sessie met de zuignap dildo.

Tegen de spiegel

Spiegels bieden het perfecte oppervlak om je dildo aan vast te maken. Bekijk jezelf terwijl je op- en neer rijdt, door de spiegel op de grond te leggen. Je kan de dildo ook tegen een spiegel aan de wand bevestigen. Let er dan wel op dat deze spiegel stevig aan de muur zit.Het uitzicht zal geweldig zijn!

“Bekijk jezelf terwijl je op en neer rijdt op de dildo.”

Met een strap-on

Hadden we al gezegd dat zuignap dildo’s super veelzijdig zijn? De meeste zuignap dildo’s kunnen ook nog eens gecombineerd worden met een strap-on harnas.

Een strapon harnas draag je om je middel. Aan de voorkant van het harnas zit een ring, waarachter de voet van de dildo kan worden bevestigd. Hierdoor krijgen vrouwen de mogelijkheid om hun partner – man of vrouw – te penetreren.

Samen met je partner

Als het idee van een trio je opgewonden maakt, maar je partner niet echt staat te springen om een andere persoon erbij te betrekken, kan een zuignap dildo ook uitkomst bieden. Je kunt de dildo bijvoorbeeld gebruiken terwijl je hem oraal bevredigt. Genoeg opties!

Hoe gebruik jij je zuignap dildo het liefst? Deel het met ons in een reactie hieronder!

2 reacties

  1. Ik heb het voor de vrouw aan geschaft . En hoop dat ze er plezier mee heeft zodat ze dan ook meer zin krijgt in mijn lul . En ze heeft het vandaag binnen gekregen en ligt al in haar nachtkastje dus afwachten wat er gaat gebeuren als ze het gevonden heeft . Ben wel heel nieuwsgierig hoe het gaat kan bijna niet meer mis gaan als ze het gevonden heeft . want ze speelt meer met haar eigen dan met mijn lul , want als ik tv aan het kijken bent heeft ze het al gehad met klaar komen. En als ik ernaar vraagt zegt ze nee hoor helemaal niet maar heb het wel kunnen horen dat ze klaar kwam en mijn lul laat ze dan met rust en doet er niks meer mee .Ja hoogstens 1 keer per week en nog in de ochtend ook . Maar zelf ligt ze wel te geilen en klaar komen in de avond . Dus wie heeft daar goede ervaring mee die het zelfde overkomt .

  2. ik gebruik hem op de stoel aan tafel als ik aan het werk ben van thuis voor wat ontspanning. Op de spiegel zo u eigen zien klaarkomen en spelen.en in de bad of douche en zeker in de slaapkamer hij ligt altijd klaar onder mijn kussen en naast mij nog een kastje vol dildos of vibraters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.670 keer bekeken

Geschreven door

Seksspeeltjes blijven zich ontwikkelen en daarmee blijven ook de fabrikanten zich ontwikkelen. Je ziet steeds vaker interessante en innovatieve technologieën terug komen en mogelijkheden die je niet voor ogen had! Zo zijn er in 2019 interactieve spe…
3.670 keer bekeken