Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

3.431 keer bekeken

10 meest shockerende seksgewoontes over de wereld!

1 februari 2018,

geschreven door

Als het op seks aankomt, vinden we in onze westerse wereld bepaalde dingen volkomen normaal. Sommige dingen ook absoluut niet. En wat voor ons totaal absurd lijkt, kan dat elders op ons planeetje wel héél anders zijn. Lees hier de 10 meest shockerende seksgewoontes all over the world!

1. Seksen voor geluk in Indonesië

De Indo’s vieren 7x per jaar een feestdag genaamd Pon. Tijdens Pon trekken vele pelgrims richting een heilige berg op Java, om vervolgens seks te hebben met een onbekende. Dit zou namelijk geluk brengen. Om dit geluk te mogen ontvangen, moet je de nacht al seksend doorbrengen met iemand anders dan je man of vrouw. En of dat nog niet genoeg is, lacht het geluk je pas toe als je 7x met één en dezelfde stranger seks hebt. Succes! 😀

2. Vrouwtje stelen in Nigeria

In Nigeria leeft het Wodaabi volk. En zij hebben zowaar een ‘eerste huwelijk’ met een neef of nicht. Jaarlijks wordt het Gerewol Festival georganiseerd: daar gaan alle remmen los. De mannen proberen namelijk elkaars vrouw te stelen! Wanneer een man onopgemerkt een andere vrouw van het festival kan wegkapen, wordt een huwelijk tussen dit nieuwe koppel geaccepteerd.

3. Modder-rollen op Haïti

Ieder jaar vindt op 16 juli een heilig feest op Haïti plaats. Het is dan de traditie om met z’n allen poedeltje naakt door de modder te gaan rollen, om zo de Godin van de Liefde te eren. Oh ja. De modder is vermengd met bloed van geofferde dieren én wat koeien- en geitenkoppen. Goed voor de huid, zullen we maar zeggen 😉

4. Sperma slikken in Papoea-Nieuw Guinea

Leden van de Sambiaanse stam in Nieuw-Guinea vinden het doodnormaal: het eten van zaad. Om als jongen van 7 een ‘echte man’ te worden, moet het jongetje het zaad eten van een oudere man van de stam. In sommige gevallen is het zelfs normaal dat dit door middel van een blowjob wordt gedaan.

5. Jouw vrouw, mijn vrouw in Nepal

In het Himalaya-gebergte wordt een vrouw gedeeld door verschillende broers. En dit gebeurt om praktische redenen. Boven op de bergen is de hoeveelheid land maar beperkt. Vandaar dat er ook maar weinig ruimte is voor meerdere families. Broers zullen dus familiegrond moeten delen. Én een vrouw! Problem solved!

6. Openlijk masturberen in Oud-Egypte

Die oude Egyptenaren waren niet vies van een potje solo-seks. Destijds geloofde men dat het ejaculaat van hun God van Creatie, invloed kon hebben op eb en vloed van de Nijl. De mannen gingen daarom massaal masturberen in de Nijl, om er zeker van te zijn dat het water en het land eromheen vruchtbaar zouden zijn.

7. Droogneuken op Inisheer, Ierland

Inisheer, ook wel bekend als ‘Inis Beag’, is een klein eilandje voor de kust van Ierland. En de mensen die hier wonen nemen hun geloof wel erg serieus. Volgens de bewoners is seks een plicht en absoluut niet bedoeld om van te genieten. Dit resulteerde in een verbod op onder andere tongzoenen én naakt seks hebben. Ja. Je leest het goed: deze mensen houden hun onderbroekje netjes aan tijdens de seks. Zo kan anticonceptie natuurlijk ook…

8. Een tijdelijk huwelijk in Iran

In verschillende Islamitische landen, waaronder Iran, is het niet toegestaan om seks te hebben buiten een huwelijk. Hoe ga je dan om met enorme seksuele driften? Je bedenkt gewoon een ‘tijdelijk huwelijk’! Op deze manier is het toegestaan om ongelimiteerde seks te hebben. Vervolgens ga je scheiden, om op zoek te gaan naar een ‘serieuze vrouw’.

Wist je dat… in de Amerikaanse staat Massachusetts jongens vanaf hun 14e en meisjes vanaf hun 12e kunnen trouwen met ouderlijke toestemming?

9. Liefdeshutjes in Cambodja

Leden van de Kreung stam hebben de gewoonte om speciale liefdeshutten te bouwen voor hun tienerdochters. Verschillende jongens brengen hier nachten met de desbetreffende meid door, totdat ze een geschikte jongen heeft gevonden om de rest van haar leven mee samen te zijn.

10. Toy boy’s en cougars op Mangaia, Cookeilanden

Mangaia is een eilandje dat midden in de Grote Oceaan ligt. Rond de leeftijd van 13 jaar, is het gebruikelijk dat jongens seks gaan hebben met oudere vrouwen. Zo leren ze de kneepjes van het vak, om later op een juiste manier hun vrouw te kunnen verwennen. Op een ouwe fiets moet je het leren, zeggen ze.

We zijn erg benieuwd naar wat jij van deze seksgewoontes vindt! Deel daarom jouw mening met ons hieronder!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Howdy, partner? Het standje van de maand juni lijkt in een oogopslag op de klassieke Cowgirl, maar is nét iets anders dan zijn vrouwelijke tegenhanger. Weten hoe? Strap yourself in 😉 Hoe voer je dit standje uit: eigenlijk geeft de naam het al een beetje weg. De Cowboy…
251 keer bekeken