Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

550 keer bekeken

NA NA NA NA NA NA, Batman Butt Plug!

9 juni 2017,

geschreven door

NA NA NA NA NA NA NA NA Batt pluuug! Deze zwarte siliconen buttplug is de perfecte sextoy voor jouw Batcave. De meest donkere plekjes worden gestimuleerd door deze duistere supertoy. Ook jouw Robin wordt blij van deze buttplug, jouw Bat signal zal duidelijk zichtbaar zijn tussen je billen. Breng hem in met een anaal glijmiddel (op waterbasis) en laat hem sneller dan de Batmobiel naar binnen glijden. Batt plug is gemaakt van 100% siliconen voor zorgeloos genot en voldoende comfort tijdens de meest intense missies.

Meer Geeky sextoys?

Benieuwd naar meer? Geekysextoys specialiseert zich in het ontwerpen en verkopen van bijzondere sextoys. Naast superhelden sextoys vind je hier ook Unicorn dildo’s, een R2-V2 Wand Vibrator en een Randy the Racoon buttplug.

2 reacties

  1. HahaHA, hij is wel grappig, maar lijkt me niet echt comfortabel. Zijn er ook grappige buttplugs die wel comfortabel zijn? Lijkt me een leuk cadeautje!!

    1. Je kunt het beste voor een klassieke buttplug van siliconen gaan. Deze hebben een relatief klein formaat en het zachte siliconen zorgt ervoor dat je de plug makkelijk inbrengt. Bekijk deze kleine buttplug eens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.804 keer bekeken

Geschreven door

Dat vrouwen tepels hebben, dat snappen we wel. Maar wat is het nut van tepels bij mannen? Hebben mannentepels überhaupt een functie of zijn ze enkel voor de sier? In dit artikel leggen we het uit én delen we een aantal prikkelende tepeltips! Alles …
1.804 keer bekeken