Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

4.432 keer bekeken

Dit zegt jullie favoriete standje over jullie relatie

21 mei 2021,

geschreven door

Missionaris, doggy, cowgirl. Er zijn zo veel standjes en ze zijn allemaal zo lekker anders! Wat zegt jullie favoriete standje eigenlijk over de relatie? Nou dat vroegen wij ons ook af, dus we hebben het voor je uitgezocht. In dit artikel vind je de meest bekende seksstandjes en wat ze zeggen over de stand van jouw relatie.

Missionaris

Dit standje is het meest bekende en, sorry, saaiste standjes van alle standjes. Als dit jullie go to move is, is dat niet per se erg, maar het is ook niet heel spannend. Waarschijnlijk zijn jullie al lang bij elkaar en is er sprake van heel veel liefde en iets minder lust. Don’t get us wrong, missionaris is heerlijk en it gets the job done, maar iets meer avontuur mag wel!

Lepeltje lepeltje

lepeltje lepeltje standje

Dit is zo’n romantisch en vertrouwd standje! Als lepeltje lepeltje jullie favoriet is zit het met jullie relatie wel goed! Jullie vertrouwen elkaar volledig en zijn goed op elkaar afgestemd. Jullie zijn twee puzzelstukjes die samenkomen, of.. twee lepeltjes dus 😉

“Jullie vertrouwen elkaar volledig en zijn goed op elkaar afgestemd.”

Staand

staande kaars

Gaan jullie graag voor staande standjes? Dan zijn jullie een avontuurlijk koppel! Jullie houden van reizen en spontaniteit. Jullie wisselen in bed graag af met de standjes en jullie repertoire is eindeloos, maar toch komende de staande standjes, zoals de Staande kaars, Staande doggy en de Ballerina het vaakst aan bod, of genieten jullie hier het meest van. Het woord ‘saai’, komt niet voor in jullie vocabulaire.

“Jullie standjes repertoire is eindeloos.”

 

Doggystyle

Doggy Style, ah een standje geliefd door velen. Heerlijke diepe penetratie, dierlijk gevoel en voor de gever een heerlijk uitzicht op de lekkere billen van de ontvanger. Gotta love this! Voor sommige mensen is het standje te afstandelijk, maar jullie hebben daar geen last van. Jullie zijn in het dagelijks leven lief en romantisch voor elkaar dus tussen de lakens kunnen jullie vol voor lust en kinky te keer gaan!

Cowgirl

Yeehaw! Dit standje is voor koppels die lekker in balans zijn. Jullie hebben beiden de broek aan en jullie maken alle beslissingen samen. Zij houdt er van om de touwtjes in handen te nemen en haar vent te verwennen, maar vindt het net zo fijn om af en toe zelf lekker aangepakt te worden. Jullie zijn een echt power koppel.

Standje 69

Jullie relatie zit vol passie en vuur. Jullie seksleven is geweldig en mensen zijn jaloers op de chemistry die jullie hebben. Waarschijnlijk hebben jullie wel af en toe een flinke ruzie, maar dat kan niet anders in zo’n gepassioneerde relatie.

Nou, wat is jouw favoriete standje? Laat het weten in een reactie!

2 reacties

    1. Hoi Klaas,

      Sommige artikelen op ons online magazine zijn educatief, anderen inspirerend en weer andere artikelen zijn gewoon vermakelijk. Dit artikel kan je met een korreltje zout nemen natuurlijk. Als jij meer opzoek bent naar serieuze artikelen kan je misschien een kijkje nemen bij de artikelen van onze seksuoloog Talitha.

      Ik hoop dat je geniet van deze lekkere zonnige dag vandaag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

5.020 keer bekeken

Geschreven door

Seks is heerlijk, seks is romantisch, sensueel, beestachtig en soms… behoorlijk ongemakkelijk of hilarisch. Maar dat hoort erbij. En weet je? Jij bent niet de enige met zo’n ervaring. Daarom lees je hier, dankzij onze lezers, het eerste deel van De…
5.020 keer bekeken
2.643 keer bekeken

Geschreven door

De ene clitoris vibrator is de andere niet! De Her Silicone Fun Tongue is een clitoris stimulator is uitgerust met een genopt tongetje die snel heen en weer kan bewegen. Dit vibrerende tongetje heeft nooit last van kramp of vermoeidheid en likt door …
2.643 keer bekeken