Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

5.907 keer bekeken

Fitgirls én -boys opgelet: Koken met sperma!

22 juli 2019,

geschreven door

Vandaag de dag worden we overspoeld door superfoods. De gojibessen, cacaobonen en bijenpollen zijn haast niet aan te slepen. Maar wat als wij jou vertellen dat je niet de supermarkt in hoeft te duiken om één van deze superfoods te bemachtigen? Nee in dit geval kan het menselijk lichaam de superfood zelf produceren. Je raadt het goed; in deze blog hebben wij het over koken met je eigen (of je partners) sperma. 

Sperma als superfood

Voordat we sperma als superfood bestempelen, zullen we eerst moeten weten wat er precies allemaal inzit. Waar bestaat een ejaculatie precies uit en wat biedt een gemiddelde zaadlozing aan voedingswaarde?

Een gemiddelde zaadlozing levert zo’n 5 tot 25 calorieën, uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid. Sperma bestaat uit water, suiker, calcium, chloor, magnesium, stikstof, vitaminen B12 en C, en zink. Maar zaad bevat ook eiwitten! Het blijkt namelijk dat tot wel 50% van je sperma uit een eiwit genaamd albumine bestaat. Daarnaast bevat sperma aminozuren.

Wist je dat… mannen met losse boxers gezonder sperma hebben dan mannen metstrakke slips?

Dus is sperma gezond? Ja! Het bevat verschillende voedingsstoffen die een positief effect hebben op de gezondheid. Niet alleen de eiwitten, vitamines en mineralen zijn goed voor je. Regelmatig slikken van zaad kan depressies voorkomen en het verloop van een zwangerschap positief beïnvloeden.

Koken met je zaad

Er zijn maar liefst twee sperma-kookboeken te vinden: ‘Natural Harvest’ en ‘Semenology.’ Deze staan vol overheerlijke recepten waarbij het mannelijk zaad centraal staat. Je kan het zo gek niet bedenken; van toetjes tot drankjes. Werkelijk overal kan je je eigen sausje aan toevoegen. Volgens de schrijver van de boeken geeft deze witte vloeistof ‘een unieke en complexe smaak aan je gerecht.’ Het is dus een beetje zoals koriander, you either hate it or love it.

Nieuwsgierig geworden naar het eindresultaat, maar durf je zelf nog geen kwakje door je eten te gooien? YouTube-er Davey Wavey probeerde het alvast voor je uit!

Recepten

Gevulde flensjes

3 eieren
1 kop bloem
1 kop melk
0,5 theelepel zout
2 soeplepels gesmolten boter
0,5 kop cottage cheese
Voor de vulling:
2 soeplepels sperma
1/3 kop gesmolten boter
0,25 kop poedersuiker

Hoe maak je het?
Mix alle ingrediënten voor de flensjes in een blender tot een zachte massa. Smelt een stuk boter in een koekenpan. Bak vervolgens de flensjes zo dun mogelijk en zorg dat ze aan beide kanten bruin zijn.

Meng de poedersuiker en de gesmolten boter tot een homogene massa. Meng hier voorzichtig de cottage cheese en het sperma door. Lepel de vulling in de flensjes, rol ze op en serveer ze meteen. Eet smakelijk!

Tonijnshashimi

300 gr verse tonijn
60 ml sojasaus
150 ml pindaolie
2 el sesamolie
1 el geraspte gember
1 el sperma
1 el geraspte knoflook

Hoe maak je het?
Snij de tonijn in dunne plakjes. Meng alle overige ingrediënten tot een dipsaus. Serveer de tonijn met de dipsaus. Als bijgerecht kun je verschillende groenten serveren. Deze kan je naar eigen smaak uitkiezen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan brocolli.

Zou jij één van deze recepten durven uit te proberen? Wij zijn benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

971 keer bekeken

Geschreven door

Hoewel de herfst nog even op zich laat wachten, willen we je toch alvast even kennis laten maken met een buttplug in de vorm van een dennenappel! Het is niet de meest mainstream vorm, maar wel een die je de juiste stimulatie kan bieden. Alle hoeken, …
971 keer bekeken
6.435 keer bekeken

Geschreven door

Dildo’s zijn superleuke seksspeeltjes, maar het gebruik kan soms best vermoeiend zijn. Na een goede sessie kan je bijvoorbeeld wat last van je armen beginnen te krijgen. Gelukkig zijn er een aantal fabrikanten die hier rekening mee houden en het jo…
6.435 keer bekeken