Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

3.401 keer bekeken

5 onmisbare tekenen dat je te lang droog staat!

5 december 2019,

geschreven door

Vrouwen kunnen best een tijdje zonder seks, zonder daar al te veel last van te hebben. Maar uiteindelijk zullen er tekenen verschijnen dat het tijd wordt om die spinnenwebben down under eens goed weg te werken. Benieuwd hoe je kan merken dat je al te lang droog staat? Check het hier!

1. Maximaal tinderen

Ieder moment van de dag dat het mogelijk is, open jij Tinder (of andere spannende sex/date-apps). Niet alleen om te checken of er iets lekkers tussen al die matches zit, maar ook om je profiel up-to-date te houden met je meest spannende foto’s en biografie. Je weet precies waar de apps voor bedoeld zijn, dus je zal maar al te graag gebruik maken van de dienst. Als je vaker op Tinder zit dan op de gebruikelijke social media, dan weet je wel hoe laat het is…

2. Je smult van andermans seks-avontuurtjes

De uitvoerige verslaggeving van je beste vriendinnen over hun seksleven en bed-avonturen begin je te beschouwen als jouw hoogtepuntjes van de dag. Het kan voor jou niet gedetailleerd genoeg zijn, zodat jij het je ook vooral kan visualiseren!

3. Dagelijks porna kijken

Het is allang geen geheim meer dat ook vrouwen naar porno kijken. Toch kijken dames minder structureel naar opwindende video’s. Merk je dat je de laatste tijd wel errug vaak zoekt naar porna? Dan wordt het hoog tijd dat er in real life ook wat actie wordt genomen!

4. Je seksspeeltje draait overuren

Voor menig vrouw is haar seksspeeltje haar beste vriend. Sommige dames zijn er zelfs van overtuigd dat ze geen man meer nodig hebben. Maar als jouw vibrator nog vaker aan de oplader ligt dan je mobiel, is dat toch wel een duidelijk teken dat je wel erg lang droog staat.

5. Oversekst brein

Je kan er niet langer omheen: iedere man die je ziet, kan jij zonder moeite met je ogen uitkleden. De barman uit de plaatselijke kroeg, de tuinman die jouw tuintje bij komt werken of iedere willekeurige man op straat: jouw fantasieën slaan op hol!

Hoe merk jij altijd dat je al te lang droog staat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.970 keer bekeken

Geschreven door

Veilig vrijen krijgt met dit gasmasker weer een nieuwe betekenis. De onderdanige kan met dit gasmasker alleen adem halen via de dildo, die voorzien is van een aantal ventilatiegaten. Door met de dildo te penetreren, wordt de drager overladen met de h…
1.970 keer bekeken
2.785 keer bekeken

Geschreven door

Onlangs hebben we een blog gewijd aan aantal opzienbarende fetishen. Daar behandelden we onder andere formicofilie, een fetish waarbij iemand seksueel opgewonden wordt van insecten. Nou, mocht je deze fetish hebben dan is er een speeltje waar je miss…
2.785 keer bekeken