Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

3.089 keer bekeken

Dít zijn de 4 voordelen van ‘droog staan’!

25 februari 2019,

geschreven door

Oké, oké. Seks is nou eenmaal erg goed voor je! Het geeft je immuunsysteem een boost, het werkt als een natuurlijke pijnstiller en kan stress verminderen. Maar een tijdje geen seks hebben, al dan niet gewenst, is niet per definitie dan verkeerd. Sterker nog, droog staan heeft best een aantal voordelen!

4 redenen waarom droog staan goed voor je is

1. Geen zorgen over soa’s en zwangerschap

Het is heel simpel: geen seks betekent ook geen soa’s en ongewenste zwangerschappen. Natuurlijk zijn er allerlei voorbehoedsmiddelen om je hiertegen te beschermen, maar veel mensen zullen het erover eens zijn dat een rubbertje moeten omdoen op het moment suprême niet altijd even fijn is. En wat dacht je van al die verschillende nare bijwerkingen van de pil? Een tijdje geen seks hebben betekent dat je geen condooms hoeft te kopen of iedere avond de pil niet hoeft te vergeten. Best relaxed, toch?

2. Je kan een grondige soa check-up doen

Over soa’s gesproken: het is nóóit verkeerd je regelmatig te laten testen op seksueel overdraagbare aandoeningen. Laat een periode van droog staan daar nou net geschikt voor zijn! Je kan in alle rust je laten testen op allerlei soa’s en schimmelinfecties, zonder dat je je móét onthouden van seks of genoodzaakt bent tot condooms. Des te fijner en geruster jij straks je periode van droog staan kan uitsluiten als je weer – soa-vrij – het bed induikt met iemand.

3. Je hoeft je niet te scheren

Niet dat je je per sé wél moet scheren als je seks gaat hebben met iemand, maar toch. De meesten zullen ongetwijfeld het zaakje down under netjes willen bijhouden in tijden van seksuele activiteit. Best een gedoe om steeds maar weer te moeten scheren, epileren of waxen. Met de nodige scheerwondjes, irritaties of ingegroeide haartjes van dien. Nee hoor, even geen seks betekent dat je de boel daar lekker mag laten groeien! Geen haan die ernaar kraait.

4. Je hebt niet per sé een partner nodig

De voordelen van seks zijn alom bekend. Dat je droog staat betekent nog niet dat het dan slecht met je is gesteld of de griep krijgt omdat jouw immuunsysteem geen boost krijgt. Je kan ook makkelijk zelf zorgen voor al die voordelen van seks. Door te masturberen geef jij jouw lichaam net zo goed extra verzorging, waar jij je heerlijk en gezond van gaat voelen!

Hoe vond jij dit artikel? Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.169 keer bekeken

Geschreven door

Het zal je waarschijnlijk niet verbazen, maar social media heeft invloed op je relatie. En dan bedoelen we in negatieve zin. Hoe vaak ontstaan er geen discussies omdat je een foto hebt  geliket die net iets te sexy is in de ogen van je partner, of a…
1.169 keer bekeken