Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.469 keer bekeken

10 dingen die we allemaal herkennen tijdens een seksloze periode

26 juni 2017,

geschreven door

Zo nu en dan hebben we allemaal te maken met een seksloze periode. Soms heb je niet gelijk zin om je weer meteen in een nieuwe relatie te storten, maar je partner kan natuurlijk ook voor een bepaalde periode van huis zijn. Wat de reden ook is, de volgende 10 punten herkent iedereen wel van een periode droog staan.

1. Je hebt de wildste dromen over seks

Wanneer je net wakker wordt van een hete droom over Ryan Gosling of Kate Upton, is de teleurstelling natuurlijk enorm groot. Alles voelde zo echt en ongelofelijk dat het de rest van de dag nog door je hoofd blijft spoken. Zal het ooit zo goed worden als in je droom?

2. Je gaat meer over seks praten

Je bent echt geen ordinair persoon, maar je hebt het de laatste tijd steeds vaker over seks. Je gooit je seksuele verlangens (lees: frustraties) er te pas en te onpas uit en je moet jezelf echt inhouden om niet teveel in details te treden. Pas daarnaast op dat je geen overkill aan perverse grapjes maakt.

3. Je denkt vaker aan seks

Je kunt niet eens meer een banaan oppakken zonder aan een stijve piemel te denken. Je ziet homemade sextoys in de gekste en meest onschuldige voorwerpen zoals je tandenborstel en de wc-rol. Bij het eten van een ijsje vraag je je ineens af of je misschien niet iets te gretig aan het likken bent. Maar hee, mannen komen er nog goed vanaf. Voor hen is het namelijk onmogelijk om nog vaker aan seks te denken dan ze al deden 😉

4. Je wordt makkelijker opgewonden

Deze is voor de dames. Gewoonlijk ben je er totaal niet van gediend wanneer je via Tinder weer eens ongevraagd een ‘dick pic’ opgestuurd krijgt. In je periode van droogte stoor je je hier ineens een stuk minder aan. Natuurlijk kun je hem nog steeds een viespeuk noemen en nooit meer iets van je laten horen 😉

5. Je wordt sneller verliefd op het andere geslacht

Je doet er helemaal niks aan. Ook al heb je die leuke jongen/meid maar 5 minuten aan de bar gesproken, ineens voel je gevoelens van opwinding en je vindt het geweldig dat jullie zoveel raakvlakken hebben. En nog gevoel voor humor ook! Wanneer gaan we trouwen? Je bent zo gefocust op iemand zijn sterke punten dat je de voor de hand liggende zwakke punten totaal over het hoofd ziet…totdat de volgende persoon langskomt 😉

6. Je wordt onzeker

Wanneer je periode van droogte wat langer duurt dan gewenst, denk je dat je voor altijd een oude vrijster/kluizenaar blijft. Je kunt je behoorlijk onzeker gaan voelen, hoewel je aan het einde van dag heus wel weet dat jij er zeker mag zijn!

7. Je vraagt jezelf af of je het nog wel kan

Waar moet de penis ook alweer in? Grapje! Je kunt je echter wel gaan afvragen of je nog steeds de power hebt van weleer en ben je nog wel flexibel genoeg in de heupjes? Kun je überhaupt nog wel flirten of iemand met pervers gefluister opwinden tussen de lakens? Dit zijn vragen die af en toe door je hoofd zullen spoken.

8. Je gaat research doen

Je onderzoekt de gekste dingen waar je je voorheen totaal niet voor interesseerde, natuurlijk allemaal seks gerelateerd. Zo kom je erachter dat bondage helemaal niet gevaarlijk hoeft te zijn en ontdek je de voordelen van sommige seksspeeltjes tijdens de seks. Zie deze periode van droogte als een geschenk om erachter te komen wat jou nou echt opwindt.

9. Je komt erachter dat masturberen niet hetzelfde is als seks

Ondanks al je inspanning om het masturberen leuker te maken begint het langzaam zijn charme te verliezen. Het is toch niet hetzelfde als een heftige vrijpartij met iemand anders. Masturberen in een relatie was toch spannender en leuker.

10. De eerstvolgende keer dat je seks hebt wordt geweldig

De eerstvolgende keer dat er weer iemand in je bedje ligt, zal het zo geweldig voelen dat je bijna weer een seksloze periode overweegt. Die gedachte verdring je echter weer snel, in plaats daarvan bedank je god op je blote knietjes dat je weer seks hebt!

Zit jij ook in een seksloze periode en herken jij je helemaal in de bovenstaande punten? Of heb je nog een andere herkenbare situatie voor ons? Laat het weten in een reactie hieronder!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Zit je er weer klaar voor? Het verhaal van deze week is geschreven door Hans! Als John een appje krijgt van Lotte met de vraag of hij samen met haar wil lunchen, hoeft hij niet lang over het antwoord na te denken. Hij heeft haar leren kennen via…
1.986 keer bekeken