Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

3.159 keer bekeken

Spel dit woord met je heupen voor een beter orgasme!

16 maart 2021,

geschreven door

We zijn ons ervan bewust dat niet iedere vrouw het prettig vindt om bovenop plaats te nemen. Het kan best een beetje onwennig zijn om de leiding te nemen en in te schatten welke bewegingen je precies moet maken. Soms is een simpel trucje echter genoeg om je wereld op zijn kop te zetten. Thank God for the internet!

#coconutchallenge op Twitter

Het geheim voor enorm lekkere seks zit hem in de heupen, dames! Dankzij Twitter weten we nu dat het spellen van bepaalde woorden kan bijdragen aan een bevredigender resultaat on top! De #coconutchallenge werd massaal gedeeld op Twitter, nadat steeds meer vrouwen hier successen mee behaald hadden. De challenge werkt als volgt: wanneer je als vrouw bovenop zit tijdens de seks, kan je met je heupen het woord ‘coconut’ proberen spellen. Je hoeft op die manier niet langer na te denken over welke bewegingen je nou precies moet maken en het resultaat is voor beide partners erg bevredigend!

“Pak de encyclopedie er maar bij of probeer je meest recente Wordfeud combinaties uit ;-)”

Natuurlijk ben je vrij om ook andere woorden uit te proberen. Pak de encyclopedie er maar bij of probeer je meest recente Wordfeud combinaties uit 😉 Misschien werkt het niet voor iedereen, maar wat ons betreft is dit trucje zeker het proberen waard!

Wat is jouw trucje voor wanneer je bovenop zit? Deel hem met ons hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Hoe romantisch zijn de EasyToys Magazine lezers? Zijn jullie gek op Valentijnsdag of vinden jullie het onzin? Kopen jullie liever chocola of lingerie? Lees snel verder en ontdek alle antwoorden in onze EayToys x Valentijnsdag infographic.  Zijn jul…
627 keer bekeken