Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.226 keer bekeken

Maak jouw roadtrip onvergetelijk met de Auto Suck Masturbator!

6 juli 2018,

geschreven door

Is het jouw droom om klaar te komen terwijl je achter het stuur zit? Maar is je partner geen fan van road head? Dan heeft Doc Johnson hét speeltje voor jou! Met de Auto Suck Masturbator kom je zinderend klaar, terwijl je rond aan het cruisen bent in je auto. Benieuwd naar wat dit speeltje allemaal kan? Lees snel verder!

auto suck masturbator

Gemakkelijk inpluggen & gaan!

De Auto Suck Masturbator is een automatische masturbator. Deze masturbator geeft een zuigend gevoel, wat natuurlijk een stuk prettiger is dan een gewone masturbator of je hand. Hier heeft de Auto Suck Masturbator wel wat stroom voor nodig, maar dit is super handig geregeld. Je kan de masturbator namelijk gewoon inpluggen in jouw de sigarettenaansteker! Dus geen geklungel met batterijen of opladers. Plug & Play!

Perfect voor iedereen die vaak onderweg is

Wanneer je veel onderweg bent, kan het lastig zijn om tijd te vinden voor jezelf. Misschien wel je wel als vrachtwagen- of taxichauffeur. Of je hebt een lange reistijd naar je werk. Met de Auto Suck Masturbator kun je deze tijd op een fijne manier doorbrengen. Nooit meer een tekort aan me time voor jou!

auto suck masturbator

De Auto Suck Masturbator was hier verkrijgbaar, maar is op dit moment helaas niet leverbaar.

Zou jij de Auto Suck Masturbator gebruiken? We horen graag van je in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

9.952 keer bekeken

Geschreven door

In ons land mag een heleboel. Ook als het aankomt op seks. Deze 18 bizarre sekswetten van over de hele wereld zullen je dan ook gegarandeerd verbazen. Sommigen zijn niet te geloven, maar ze bestaan echt! 1. Seks op een motor In Londen is het verbod…
9.952 keer bekeken