Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

2.622 keer bekeken

Maak een wild ritje op de Motorbunny!

18 januari 2019,

geschreven door

Sextoy veteranen opgelet! Heb jij de meeste vibrators inmiddels uitgespeeld, of voel je niet meer of hij nou uit of aan staat? Dan wordt het hoog tijd voor wat zwaarder geschut. De Motorbunny laat jou alle hoeken van de kamer zien en laat je uitgeput maar voldaan achter!

Van alle markten thuis

De Motorbunny is van alle markten thuis! Met deze sexmachine maakt het niet uit of je vaginale, anale of clitorale stimulatie wil: het is namelijk allemaal mogelijk. Met behulp van de vele meegeleverde opzetstukken is geen ritje op dit zadel hetzelfde. De Motorbunny opzetstukken kunnen vibreren, roteren en pulseren en zijn eenvoudig te plaatsen en onderling te verwisselen.

sexzadel

De opzetstukken zijn daarnaast voorzien van verschillende stimulerende texturen. De meeste zijn ontworpen voor penetratie, hoewel er ook een paar opzetstukken voor externe stimulatie tussen zitten. De Motorbunny wordt geleverd met een afstandsbediening waarmee je de rotatie- en vibratiestand eenvoudig en traploos kunt bedienen. Daarnaast kan het zadel ook met de bijbehorende app worden aangestuurd. Ook wanneer je partner een keer van huis is, kan hij of zij dus nog steeds met jou meespelen.

Niet voor beginners!

Met maar liefst 7000 vibraties per minuut, moet je wel rekening houden met het nodige geluid. Woon je in een portiekwoning met hele dunne muurtjes? Dan mogen de buren ook meegenieten. En ben je een nieuwkomer op het gebied van seksspeeltjes? Dan is het raadzaam om dit zadel voorlopig nog even links te laten liggen. Je moet wel een beetje eelt op de clitoris hebben om een ritje op de Motorbunny aan te kunnen!

Denk jij dat je de Motorbunny aankan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.045 keer bekeken

Geschreven door

Een levensgrote en lifelike sex doll is perfect voor een realistische seksuele ervaring. De meeste poppen kun je in verschillende standjes positioneren en dat gaat je ook zeker lukken met deze sex doll, de Kori! Deze dame heeft iets weg van een vampi…
3.045 keer bekeken
1.624 keer bekeken

Geschreven door

Een cactus heeft eigenlijk best een erotisch uiterlijk. Niet zo heel gek dus, dat ‘dildo cactus’ een veel voorkomende naam is voor verschillende soorten lange, smalle cactussen. Toch weerhouden de stekels de meeste mensen ervan om er bovenop te gaan …
1.624 keer bekeken