Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

970 keer bekeken

Fan van de herfst? Dan is deze buttplug het helemaal voor jou!

21 juni 2019,

geschreven door

Hoewel de herfst nog even op zich laat wachten, willen we je toch alvast even kennis laten maken met een buttplug in de vorm van een dennenappel! Het is niet de meest mainstream vorm, maar wel een die je de juiste stimulatie kan bieden. Alle hoeken, groeven en verdikkingen zijn zo gevormd dat je het wel dergelijk voelt! Ben jij al in de mood?

Tonguetacle
Tonguetacle

Dennenappel; niet de meest ideale vorm

Dat de vorm je zou kunnen afschrikken is meer dan logisch. Je vermijdt het liefst alle scherpe randen als we het over toys hebben die je inbrengt! Er zijn ongetwijfeld ook andere soorten en maten qua dennenappel buttplugs, maar de meeste zijn qua materiaal toch van hard plastic of glas zoals deze hierboven. Sommige vibreren, anderen niet, maar over het algemeen geven ze wel allemaal dezelfde stimulatie door de vorm! Begin jij dit jaar al vroeg met het aanleggen van je voorraad voor je winterslaap? Als je op zoek bent naar ontzettend fijne stimulatie dan zijn deze dennenappel buttplugs het helemaal voor jou!
Zou jij een dennenappel buttplug willen uitproberen? Zo ja, laat het ons weten in een reactie!

5 reacties

  1. Ja , ik zou die wel willen uitproberen. Ligt ook wel aan de dikte of ik hem kan in doen. Hij ziet er prima uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.780 keer bekeken

Geschreven door

Thank God it’s Fetish Friday! Elke vrijdag zetten wij een fetisj in de spotlight, want in iedereen schuilt toch wel een beetje een fetisjist. Deze week is dat Exhibitionisme. Benieuwd wat dat inhoudt? Lees dan snel verder! Exhibitionisme: zelfst.n…
1.780 keer bekeken