Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

3.908 keer bekeken

Poets je clitoris met deze tandenborstel vibrator!

5 april 2019,

geschreven door

We kennen de gouden regels bij tandenpoetsen, twee maal per dag, twee minuten lang en vergeet niet om te flossen. Maar je tandenborstel is tegenwoordig goed voor meer dan alleen schone tanden!

Een wát voor je tandenborstel?

Wij introduceren aan jullie de Tingle Tip en de Viberry. Twee opzet stukjes waarmee elke tandenborstel veranderd in een discrete vibrator. Hoe het werkt? Simpel, je zet het kopje op je elektrische tandenborstel, je zet hem aan, en met de krachtige rotaties kom je binnen no time tot een sensationeel orgasme.

Tingle Tip
Viberry

Hierbij raden we wel een beetje glijdmiddel aan voor een extra prettige ervaring. Deze vibrator is niet voor inwendig gebruik en dat hoeft eigenlijk ook niet. Je hoeft bij deze vibrator niet eens je kleren uit te trekken. Kun je mooi je ondergoed aanhouden. Het kleine formaat is handig als je gaat reizen, en je zult nooit vergeten je elektrische tandenborstel op te laden.

Wat is het verschil?

Het grote verschil tussen de Viberry en de Tingle Tip is design. De Viberry heeft een bobbelig oppervlakte wat bijzondere maar soms wel heftige vibraties afgeeft, daarnaast kun je hem alleen gebruiken met een Oral-B tandenborstel. De Tingle Tip heeft een zachter en glad oppervlakte en heeft kan ook met andere merken gebruikt worden. Als je weet hoe luid je tandenborstel is, dan weet je dat deze vibrator niet fluisterstil zal zijn.

Aan welke tandenborstel vibrator geef jij de voorkeur? Laat het ons in de reacties weten!

1 reactie

  1. Ik heb al tien jaar zo’n opzetstukjes. Echter, de “tandenborstel” die erbij hoorde is “overleden”. Nu henb ik daarnaast ook een gewone elektrische tandenborstel. Daar past dat speciale opzetstukjes óók op, maar… Er zit een timer op en andere rotaties. Niet prettig. Dus ik zoek de ideale “tandenborstel” ervoor, zonder timer (dus dat ie steeds ff stopt, stottert zeg maar en met niet teveel rotaties. Echt shit dat ik merk en serienummer van m’n oude niet heb opgeschreven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.789 keer bekeken

Geschreven door

Onlangs hebben we een blog gewijd aan aantal opzienbarende fetishen. Daar behandelden we onder andere formicofilie, een fetish waarbij iemand seksueel opgewonden wordt van insecten. Nou, mocht je deze fetish hebben dan is er een speeltje waar je miss…
2.789 keer bekeken