Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

3.840 keer bekeken

Poets je clitoris met deze tandenborstel vibrator!

5 april 2019,

geschreven door

We kennen de gouden regels bij tandenpoetsen, twee maal per dag, twee minuten lang en vergeet niet om te flossen. Maar je tandenborstel is tegenwoordig goed voor meer dan alleen schone tanden!

Een wát voor je tandenborstel?

Wij introduceren aan jullie de Tingle Tip en de Viberry. Twee opzet stukjes waarmee elke tandenborstel veranderd in een discrete vibrator. Hoe het werkt? Simpel, je zet het kopje op je elektrische tandenborstel, je zet hem aan, en met de krachtige rotaties kom je binnen no time tot een sensationeel orgasme.

Tingle Tip
Viberry

Hierbij raden we wel een beetje glijdmiddel aan voor een extra prettige ervaring. Deze vibrator is niet voor inwendig gebruik en dat hoeft eigenlijk ook niet. Je hoeft bij deze vibrator niet eens je kleren uit te trekken. Kun je mooi je ondergoed aanhouden. Het kleine formaat is handig als je gaat reizen, en je zult nooit vergeten je elektrische tandenborstel op te laden.

Wat is het verschil?

Het grote verschil tussen de Viberry en de Tingle Tip is design. De Viberry heeft een bobbelig oppervlakte wat bijzondere maar soms wel heftige vibraties afgeeft, daarnaast kun je hem alleen gebruiken met een Oral-B tandenborstel. De Tingle Tip heeft een zachter en glad oppervlakte en heeft kan ook met andere merken gebruikt worden. Als je weet hoe luid je tandenborstel is, dan weet je dat deze vibrator niet fluisterstil zal zijn.

Aan welke tandenborstel vibrator geef jij de voorkeur? Laat het ons in de reacties weten!

1 reactie

  1. Ik heb al tien jaar zo’n opzetstukjes. Echter, de “tandenborstel” die erbij hoorde is “overleden”. Nu henb ik daarnaast ook een gewone elektrische tandenborstel. Daar past dat speciale opzetstukjes óók op, maar… Er zit een timer op en andere rotaties. Niet prettig. Dus ik zoek de ideale “tandenborstel” ervoor, zonder timer (dus dat ie steeds ff stopt, stottert zeg maar en met niet teveel rotaties. Echt shit dat ik merk en serienummer van m’n oude niet heb opgeschreven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.454 keer bekeken

Geschreven door

Heb jij een nachtkastje vol met dildo’s? Dan heb jij je vast weleens verdiept in alle manieren waarop je deze speeltjes kunt gebruiken. Nou, er is weer een nieuwe mogelijkheid bijgekomen hoor. Met My Diletto, een klapstoel waaraan je al je dildo’…
2.454 keer bekeken
2.774 keer bekeken

Geschreven door

Met de Mega Pounder hebben we dit keer een bijzonder seksspeeltje uit ons eigen assortiment uitgekozen! De Mega Pounder is een compacte seksmachine die het werk voor jou uit handen neemt. Het seksspeeltje heeft een automatische stootfunctie, waardoor…
2.774 keer bekeken