It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

526 keer bekeken

Melissafilie: een fetisj voor bijen

13 december 2019,

geschreven door

Het is weer vrijdag en dus tijd voor een nieuwe Fetish Friday! Elke vrijdag lichten wij in deze rubriek een specifieke fetisj uit. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is wel een fetisj voor iemand. Deze week bespreken we Melissafilie. Benieuwd wat dat inhoudt? Lees dan snel verder!

melissafilie:
zelfst.naamw. (v)

Seksueel opgewonden raken van bijen.

Het Griekse woord melissa betekent ‘bij’. Sommige mensen worden seksueel opgewonden van bijen. Hierbij kan iemand de wens hebben om bijen te vangen en zich te laten steken in de geslachtsdelen. De zwelling van de steek kan leiden tot meer gevoeligheid. Ook de pijn die ermee gepaard kan gaan, kan erotische gevoelens oproepen.

Er wordt van uitgegaan dat melissafilie een weinig voorkomende fetisj is. Er zijn gevallen bekend waarbij mensen voorwerpen en dieren, waaronder bijen, gebruiken om zichzelf mee te steken. De seksuele focus ligt hierbij dan echter op het steken en niet zozeer op de bijen zelf.

Heb of ken jij een fetisj die tijdens Fetish Friday uitgelicht moet worden? Laat het ons weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

10.649 keer bekeken

Geschreven door

Mannen zijn echt niet de enigen die fantaseren om eens de volledige controle te hebben in de slaapkamer. Veel vrouwen lijkt het heerlijk om eens de leiding te nemen. Toch kan het best eng zijn om voor het eerst een dominante rol aan te nemen wanneer …
10.649 keer bekeken