Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

294 keer bekeken

Fleur je mond op met de Rose Gag

6 mei 2020,

geschreven door

Het zal waarschijnlijk niet in je opkomen om een gagball te gebruiken om je liefde te tonen. Waarom eigenlijk niet? Voorheen dansde mensen met rozen in hun mond, maar nu zie je dit bijna niet meer. Zonde! Neem daarom een Rose Gag in de mond voor een liefdesdans in de slaapkamer.

Romantischer wordt het niet…

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie heeft de mooiste mond van het hele land? Met deze Rose Gag zal jij dat in dit geval zijn! De ball gag heeft een felrode kleur en is gemaakt van een zacht en kwaliteits siliconen. Je moet de roos zien als een soort van kurk, want hij dopt namelijk het lichtgaatje af van de ball. Dit gat zou je kunnen gebruiken voor vloeistoffen, ademen of vinger teasing!

Naast dat de Zalo Rose Gag er onwijs mooi uitziet, is hij ook nog zeer praktisch. Met de gesp is de Rose Gag gemakkelijk te verstellen en het felrode balletje is er ook nog eens af te halen om deze schoon te maken. Super handig! Een ball gag die meer romantisch is dan deze zal je waarschijnlijk niet snel tegenkomen.

Wil jij deze romantische roos in de mond nemen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.281 keer bekeken

Geschreven door

Het is vrijdag en dat is bij ons tijd voor Fetish Friday! In deze rubriek behandelen we wekelijks de meest opmerkelijke seksuele voorkeuren. Vandaag is Cyesolagnia aan de beurt: opwinding door het kijken naar, denken aan of seks hebben met zwangere v…
1.281 keer bekeken