Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

perfecte vagina
20.505 keer bekeken

7 verschillende vagina’s: Welke heb jij?

21 februari 2024,

geschreven door

Grofweg zijn er 7 verschillende vulva’s te onderscheiden, maar… in de praktijk is geen enkele vulva hetzelfde, dus bestaan er miljoenen verschillende vagina’s. Toch nemen wij je even mee naar de 7 “bekendste” soorten! Van de perfecte vagina tot de harige vagina, lees snel verder!

Pssst… we gebruiken in dit artikel afwisselend de termen vagina en vulva. Maar officieel gezien noem je het uitwendige deel van de vrouwelijke geslachtsorganen de vulva en het inwendige deel de vagina😉

De 7 verschillende vagina’s

1. De barbie vagina

barbie vagina

 

Als mensen aan een vagina denken, hebben ze meestal een beeld voor ogen waarbij de schaamlippen klein zijn en volledig opgenomen in de vulva. Dit wordt ook wel een barbie vagina genoemd. Het bijzondere is dat de meeste mensen denken dat een vulva er zo uit hoort te zien, terwijl dit in werkelijkheid helemaal niet is hoe de meeste vagina’s eruit zien! De barbie vagina is dus eigenlijk vrij uniek.

2. De puffy vagina

puffy vagina

 

Een variant op de barbie-vagina is de ‘puffy’ vagina. De buitenste lippen van de vagina zitten lager op het schaambeen en zijn vol en opgeblazen, terwijl de binnenste schaamlippen volledig worden bedekt. .

Wist je dat… de ‘puffy’ vagina een van de meest voorkomende soort vagina is?

3. Go Brazilian

brazilian wax

 

Meer dan 80% van de vrouwen doet moeite om haar schaamhaar onder controle te houden. Veel vrouwen kiezen ervoor om alles weg te halen (de Brazillian) of om een klein streepje te laten staan. Wat jij doet met jouw schaamhaar is gelukkig helemaal aan jou.

4. Jungle-time

jungle vagina

 

Het tegenovergestelde van een full wax is een harig gebied. Als je ervoor kiest om je schaamhaar helemaal niet te scheren, of bij te houden maar wel lang te laten, bespaar je jezelf wel wat gedoe. Zo heb je geen last van ingegroeide haren en een geïrriteerde huid. De huid rondom de vulva is namelijk erg gevoelig. 

5. Brede tulp

tulp vagina

 

De brede tulp is een vagina die breed oogt, met mogelijk zichtbare binnenste lippen. In opgewonden staat breidt deze vagina in de breedte uit om makkelijker toegang te verlenen. Deze vagina lijkt een beetje op een tulp! 🌷

De binnenste schaamlippen gluren voorzichtig naar buiten.

6. Asymmetrisch gordijn

gordijn vagina

 

Binnenste schaamlippen die voorbij de grote/buitenste schaamlippen uitsteken en eruit zien alsof ze ongelijk zijn, worden liefkozend Miss Curtain genoemd, oftewel: een ‘gordijntje’. Veel vrouwen lopen rond met dit type. Sommige van hen zijn onzeker over deze vorm, maar dat is dus helemaal nergens voor nodig!

7. Het Hoefijzer

hoefijzer vagina

Is de vagina sluitend aan de onderkant maar breder aan de bovenkant, dan zijn dit Miss Horshoe schaamlippen! Ook deze lippen worden niet gezien als de perfecte vagina, maar news flah: de perfecte vagina bestaat niet. Of beter gezegd, elke vagina is perfect!

Elke vagina is (g)een perfecte vagina

Vulva’s komen dus in alle vormen en maten. Welke vorm je ook hebt, het maakt eigenlijk niet zoveel uit. Wat de mooiste vagina is, is voor iedereen anders. Het belangrijkste is: zolang je maar plezier hebt in de slaapkamer! 

Welke verschillende vagina’s ben jij wel eens tegengekomen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten