Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

2.110 keer bekeken

Doorbreek die masturbatie sleur met deze handschoen!

3 augustus 2018,

geschreven door

We zijn weer wat tegenkomen op het internet hoor! Het volgende speeltje is speciaal voor de fervente rukkers onder ons, met het eelt op de handpalmen. Waarschijnlijk ben je al tig keer op je eigen hand gaan zitten, met als insteek je masturbatie plezier te vergroten. Gelukkig zijn er betere alternatieven op de markt om aan je trekken te komen!

Stimulerende masturbatie handschoen

Masturberen. Wij mannen zijn er ontzettend bedreven in en de eerste vrouw die het beter dan onszelf kan moet nog geboren geworden. Maar hoe goed we deze competentie ook beheersen, je kunt als man door het vele masturberen ook in een masturbatie sleur terechtkomen. Gelukkig zijn er diverse seksspeeltjes voor mannen die deze sleur weer kunnen doorbreken.

Een erotische webshop uit Japan heeft een wel heeft voor dit probleem een masturbatie handschoen in hun assortiment. De handschoen is volledig bekleed met zachte, stimulerende stekels. Van de vingers tot de palm en zelfs de rug van de hand. Het ziet er misschien niet heel charmant uit, maar het doel heiligt de middelen toch?

handschoen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

6.919 keer bekeken

Geschreven door

Ladies, geef toe. Soms is het gewoon enorm leuk om je partner even lekker te teasen. Niet na een potje zoenen meteen onder de lakens duiken, maar hem jou laten smeken. Volgens mij houdt elke dame wel van dat machtsspelletje. Wij hebben maar liefst 20…
6.919 keer bekeken