Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

15.664 keer bekeken

Rebound relatie: hoe herken je het?

24 april 2019,

geschreven door

Je hebt vast wel eens van een rebound relatie gehoord. Een rebound relatie is een relatie die iemand begint om een recent beëindigde relatie te verwerken. Het zou de beste manier zijn om een gebroken hart te genezen. Ze zeggen niet voor niks: “The best way to get over someone is getting under someone else.” Maar wat als jij wel oprechte gevoelens krijgt en een toekomst samen ziet?  In dit artikel vind je vijf signalen om een rebound relatie in een vroeg stadium te herkennen! 

Zijn of haar ex komt regelmatig ter sprake

Natuurlijk kan je vrienden blijven met je ex. Je hoeft iemand ook niet totaal uit je leven te bannen wanneer de relatie voorbij is. Maar wanneer bij alles wat jullie samen doen haar ex ter sprake komt en zij regelmatig herinneringen aan hun tijd samen ophaalt kan dit erop wijzen dat zij meer met hem bezig is dan zou moeten. In dit geval zou het heel goed kunnen dat jij je in een rebound relatie bevindt.

Hij of zij komt nét uit een relatie

Wanneer hij net uit een serieuze, lange relatie komt is de kans groot dat hij de breuk nog aan het verwerken is. Het is daardoor lastig voor hem om een nieuwe verbintenis met jou aan te gaan. Hij heeft namelijk nog tijd nodig om te herstellen. Hierdoor probeert hij het zo casual en vrijblijvend mogelijk te houden. Hij geeft daarbij ook duidelijk aan dat hij niet op zoek is naar “iets serieus”.

“Hij probeert het zo casual en vrijblijvend mogelijk te houden en geeft duidelijk aan dat hij niet opzoek is naar “iets serieus”.”

Natuurlijk kun je ook net uit een serieuze relatie komen en daarna tóch de liefde van je leven tegenkomen. Alles is mogelijk. Maar wanneer je het idee hebt dat hij zijn vorige relatie nog aan het verwerken is, kan het zijn dat hij niet om de juiste redenen bij jou is.

Het ene moment lijkt het alsof jullie helemaal verliefd zijn, maar het andere moment moet zij niks van je weten. Ze reageert afstandelijk en chagrijnig. Jij hebt geen idee wat er aan de hand is. Van het één op andere moment slaat ze helemaal om.

Jij helpt je partner met een stuk afleiding, zodat zij even niet aan haar gebroken hart hoeft te denken, maar daarnaast is ze emotioneel nog erg instabiel. Daarom kan ze af en toe gemengde signalen afgeven. Deze signalen kunnen wijzen op een rebound relatie.

Hij of zij is vooral uit op sex

Als jullie samen zijn draait het voornamelijk om één ding; seks, seks en nog een seks. Natuurlijk is er niets mis met casual seks wanneer jij en je partner beide uit zijn op een puur fysieke relatie, maar wel wanneer jij andere verwachtingen hebt.

“Als jullie samen zijn draait het voornamelijk om één ding; seks, seks en nog een seks”

Hebben jullie zo’n relatie waar jullie niks delen behalve het bed? De kans is groot dat jouw nieuwe lief in dat geval enkel opzoek is naar afleiding. Hij wil aandacht, bevestiging en vooral niet alleen zijn. Een duidelijk teken dat jij als rebound fungeert.

Jullie relatie gaat super snel, maar nergens heen

Het werd heel snel, heel serieus. De spanning en het nieuwe was er snel van af. Hij bleef gelijk elke avond slapen en nu wonen jullie praktisch samen. De fase waarin jullie elkaar écht leren kennen werd haast overgeslagen. Het lijkt net alsof jullie binnen een paar weken naar het niveau moeten waar hij na een paar jaar met zijn ex was beland. Geen goed teken, alsof hij met jou zijn oude relatie verder oppakt.

Jullie mogen dan best een serieuze relatie hebben, maar aan de andere kant missen hele essentiële dingen. Je hebt bijvoorbeeld nog nooit zijn familie en/of vrienden ontmoet. En het lijkt er ook niet op alsof dat snel gaat gebeuren. Het zou kunnen zijn dat hij nog niet klaar is voor deze stap, omdat hij zijn vorige relatie nog niet helemaal heeft losgelaten.

Ben jij wel eens in een rebound relatie beland? Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

De one-night-stand is een populair begrip in erotiekland. Ook de BOB relatie is een term die steeds vaker de revue passeert. BOB staat voor Bed, Ontbijt, Buiten. Je slaapt met iemand, ontbijt samen en bonjourt hem of haar vervolgens de deur uit om di…
369 keer bekeken