Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

3.497 keer bekeken

TEST: Hoe serieus is het tussen jou en je scharrel?

27 augustus 2019,

geschreven door

Op een casual manier de liefde bedrijven hoort er tegenwoordig helemaal bij! Zelfs Hollywood doet er vrolijk aan mee met films als ‘Friends with Benefits’ en ‘No Strings Attached’. Wil je weten of alles goed gaat tussen jou en je scharrel? Volg dan de pijltjes en kom erachter of het gaat werken met je sidebitch!

is het casual

A.

Je loopt dan wel grapjes te maken over al die clichés die je ziet in romantische komedies, maar zelf ben je geen haar beter! Je hebt al een huisje en een beestje en bent haastig op zoek naar de prins op het witte paard. Kunnen jullie mooi hand en hand over het strand wandelen en liefdesslotjes ophangen aan een random brug in Parijs. Casual sex is niks voor jou!

romantisch

B.

Oh shit, het kwaad is geschied! Jij voelt meer voor je bedpartner dan andersom. Casual seks kan je nu wel op je buik schrijven. Zeg het contact met je ‘scharrel’ op om verdere ellende te voorkomen. Misschien is het voor jou beter om op zoek te gaan naar een vaste relatie?

harry potter

C.

Jij wilt wel casual seks, maar de ander is uit op een relatie. Bummer! Al die gevoelens van de ander maken jouw casual sex er niet makkelijker op. Misschien dat een paar harde boeren of scheetjes je scharrel van gedachte doen veranderen. Anders is het voor je eigen gemoedstoestand misschien beter om hem of haar te vergeten en je te focussen op een nieuw lekkertje!

booo

D.

Je weet niet eens de naam van je scharrel, top! Hoe minder jullie van elkaar weten hoe beter. Al die nare emoties die bij een echte relatie horen, daar wil jij toch niks mee te maken hebben? Jij komt prima aan je trekken zonder al dat emotionele gedoe. Good for you!

casual sex

Wat had jij als uitkomst? Deel het met ons in een reactie hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

4.833 keer bekeken

Geschreven door

Vliegen de vonken er vanaf of ben jij ten einde raad wat betreft jouw seksleven? Deze test gaat helemaal over hoe jij je eigen seksleven voor je ziet. Wees bij het invullen van deze test niet te moedig, maar probeer ‘m naar waarheid in te vullen! Wi…
4.833 keer bekeken
3.648 keer bekeken

Geschreven door

Aiii, trek maar wat luchtigs aan en vergeet de zweetbandjes niet. Deze seks speeltjes kennisquiz wordt zweten! Krijg jij straks een plekje op het EasyToys erepodium of word je zonder pardon doorverwezen naar de strafbank? Kom er snel achter met deze …
3.648 keer bekeken
2.443 keer bekeken

Geschreven door

Zoals je weet, komen seksspeeltjes in vele soorten en maten. Tegenwoordig kun je ze soms niet meer onderscheiden van een serieus gebruiksvoorwerp! Het zou zomaar een kerstbal kunnen zijn, of een slinger voor in de boom, bijvoorbeeld. Ben jij nieuwsgi…
2.443 keer bekeken