Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

28.233 keer bekeken

QUIZ: Hoeveel weet jij over masturberen?

5 mei 2022,

geschreven door

Is masturberen een van jouw geheime hobby’s? Kan niemand jou zo goed plezieren als jezelf? Kies jij regelmatig voor een heerlijke portie solo-seks? Good for you. Maar hoe is het eigenlijk gesteld met jouw kennis over masturberen? Wij zijn heel erg benieuwd of jij al deze kennisvragen over masturberen juist weet te beantwoorden en een ware masturbatie expert bent!

Mensen die masturberen hebben harige handpalmen

Mensen die masturberen hebben natuurlijk geen harige handpalmen! Sterker nog, niemand heeft harige handpalmen 😉 Onze handpalmen zijn het enige plekje waar geen haar groeit!

Wat was jouw score? Wij zijn benieuwd!

30 reacties

  1. ER zit een fout in de test.
    Ik had ze alle acht goed, maar bij het aanklikken van het woord onaneren, zegt de test dat ik docking heb aangeklikt.

  2. Ik masturbeer echt lekker lang, soms wacht ik een uur langer dan en dan kom ik zo ontzettend geil klaar.
    De buurvrouw kan me ook vaak zien, en blijft dan ook kijken hoe het eindigt.
    Ze blijft mijn trouwe kijkster telkens weer mmmmm

    1. Masturberen vindt ik zalig lang met mijn penis .spelen .maar ik wil dat soms bij een vriend doen maat ik ben dan beschaamd laat mijn penis wel zien maar ik begin dan er niet aan masturbatie .ik doe het regelmatig langzaam en heb dan veel genot van mijn penis tot de zaadlozing komt

  3. ik hou er zo van om mezelf te plezieren. maar ik heb wel een klein probleem…. ik ben heel snel nat en nou kan je denken van maar dat is toch juist goed! maar ik vind het heel vervelend omdat mijn vagina hele rare geluiden maakt als er een vinger in komt.

    wat kan ik hieraan doen?

    1. Dag Serena,

      De vochtproductie van de vagina is wordt voor een groot deel bepaald door je hormoonhuishouding. Daar heb je weinig invloed op.
      Indien je daar last van hebt tijdens het masturberen, kan het raadzaam zijn om wat toiletpapier te gebruiken om overtollig vocht weg te vegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.869 keer bekeken

Geschreven door

Onze aarde geeft ons een hoop natuurlijke middelen om ons lustgevoel te versterken. Asperges, wijn en oesters zijn misschien wel de bekendste voorbeelden. Maar er zijn nog veel meer voedingsmiddelen die je behoorlijk horny kunnen maken en je libido e…
3.869 keer bekeken