Gezien in Paalstraat 69: #12 Hoe bal jij zoal?

16 september 2023 door JuicyJoy

Tijdens seks willen we eigenlijk onze hele lichaam in vuur en vlam zetten en genieten van de sensaties die het te bieden heeft. Maar het kan soms zijn dat je niet weet wat je met welk lichaamsdeel kunt doen. Daarom betrekken wij de ballen in dit artikel voor een heet potje seks, zodat jij dat balletje kunt laten rollebollen in bed 😉

Zijn de ballen bij jou opgevallen als erogene zone?

De balzak, ook wel scrotum genoemd, zit achter de penis en omvat de testikels en bijballen. In de teelballen vindt de zaadproductie en opslag van zaadcellen plaats. Dit is dus een erg belangrijk onderdeel van het mannelijk voortplantingsorgaan! Naast deze belangrijke functie, heeft de balzak ook heel veel zenuwuiteinden, wat zich goed leent voor een balspelletje 😉

Een balletje trappen: autsj!

Tja, zo gevoelig als de ballen zijn is een trap of klap niet heel fijn. Al die zenuwuiteinden kunnen een hoop plezier geven, maar het kan ook snel misgaan. So handle with care!

Hoe stimuleer je de ballen?

We staan niet te lang stil bij de pijnlijke ervaringen, want we willen elkaar hier de bal toespelen natuurlijk.

Ballen stimulatie met de hand

Ons advies is altijd om wat glijmiddel te gebruiken, zodat de wrijving soepel verloopt. Begin met het masseren van het gebied rondom de balzak en plaats vervolgens de duimen tussen de twee testikels in.

Masseer de balzak door in iedere hand een bal te nemen. Je kunt samen experimenteren met de snelheid, druk en de grootte van het gebied dat je masseert. Ook het (voorzichtig!) knijpen van of trekken aan de balzak kan prettig zijn.

Ballen stimulatie met een toy

De ballen kunnen extra gestimuleerd worden met een sextoy. Je kunt verschillende soorten speeltjes gebruiken, zoals een vibrerende cockring, een mini vibrator or een vibrerende penis sleeve. Hoewel je een cockring en sleeve om de penisschacht schuift, komen deze vibraties ook bij de balzak terecht.

Onze sexperts raden aan…

We hopen dat het balletje hiermee gaat rollen om de ballen niet over te slaan tijdens seks. Heel veel plezier en de ballen!

Over Paalstraat 69

Paalstraat 69 is een comedy serie die exclusief te zien is op TikTok waarin we een samengesteld gezin volgen dat open en eerlijk over sekszaken praat. Weg met het taboe! Elke week uploaden ze 4 video’s die razend populair zijn. Kijken dus!

@paalstraat69 Hou jij van ballen? #relatie #comedy ♬ origineel geluid – Paalstraat 69

Wat is jouw ervaring met ballen stimulatie?

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid