Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

5.575 keer bekeken

De meest voorkomende dromen over seks!

22 juni 2020,

geschreven door

Soms word je wakker en denkt “What the hell heb ik gedroomd?!” In je dromen doe je op seksueel gebied dingen waar je in het echte leven niet aan moet denken. Maar maak je geen zorgen. De meeste van deze dromen hebben een duidelijke onderliggende boodschap die niks te maken heeft met jouw seksuele voorkeuren. Nadat je deze 9 veel voorkomende seksdromen hebt gelezen zal je je een stuk beter voelen over jezelf, geloof ons maar. Pfiew, zo raar ben je dus niet.

1. Seks met een bekende

Misschien herken je het wel: Een seksdroom over de buurman, een collega of die lieve cassiere. Zo’n droom betekent niet dat jij in het echte leven ook seks met ze wil. Meestal betekent dit dat die persoon bepaalde eigenschappen heeft die jij waardeert en bewondert. Eigenshappen die jij zelf ook wel zou willen hebben. Seks is het toppunt van verbondenheid tussen twee personen. Wanneer je dus droomt over seks met iemand die je kent, betekent dit dat zij iets hebben wat jij ook wilt.

“Zo’n droom betekent niet dat jij in het echte leven ook seks met diegene wil.”

2. Seks met je baas

Deze droom betekent dat je graag een betere relatie met je baas zou willen. En nee, dan bedoelen we geen seksuele relatie 😉 Deze droom kan ook betekenen dat jij je nog een beetje onzeker voelt over jouw plaats op het werk of dat je jezelf niet zo goed vindt passen bij de managementstijl van je baas terwijl je dit wel zou willen.

3. Een rustig plekje met je partner

Wanneer je droomt over het vinden van een geschikt plekje waar jij en je partner even lekker los kunnen gaan, betekent dat jullie de laatste tijd een iets minder goede connectie met elkaar hebben. Misschien heb je het de laatste tijd druk gehad, waardoor jullie wat minder quality time hadden samen. Het is dus tijd om elkaar wat meer aandacht te geven!

4. Publiekelijke seks

Deze droom kan betekenen dat jij je niet helemaal eerlijk en open uit over je seksuele voorkeuren en je seksleven. Ben je niet tevreden in je relatie? Is je seksleven niet wat je ervan gehoop had? Grote kans dat deze droom verdwijnt wanneer jij er open over praat met je geliefden.

Wist je dat… John Legend hier een liedje over heeft? Het heet “P.D.A.” Dat is de afkorting voor ‘public display of affection’.

Het slaaporgasme

Van een natte droom heb je geheid wel eens gehoord, maar wist je dat vrouwen net zo vaak als mannen een orgasme ervaren in hun slaap?! Bij vrouwen valt het alleen niet zo op, omdat zij naderhand niet met een kwakje zitten. Maar hoe kan je eigenlijk een orgasme krijgen terwijl je slaapt? Nou opwinding ontstaat in je hersenen, en eigenlijk heb je geen fysieke stimulatie nodig om tot een hooogtepunt te komen. Wat wel belangrijk is voor het verkrijgen van The Big O voor vrouwen is het gevoel van ontspanning en zelfvertrouwen. Als je slaapt is je lichaam in de perfecte relaxte staat voor een explosief orgasme!

5. Seks met je beste vriend of familielid

Als jij deze droom hebt gehad, voelde jij je vast en zeker behoorlijk awkward toen je wakker werd. Maar maak je geen zorgen! Deze droom hoeft niet te betekenen dat jij echt seks wil met je beste vriend (van hetzelfde geslacht) of een familielid. Dit betekent meestal dat jij een betere band wil met deze persoon of dat je de laatste tijd wat weinig van hem of haar hebt gehoord. Het kan ook zijn dat je je zorgen maakt om deze persoon.

6. Seksen met een  celebrity

Hoe lekker de seks met die ene beroemdheid in je droom ook mag zijn, het gaat eigenlijk helemaal niet om hem of haar. Dromen over seks met een beroemdheid kan betekenen dat je zelf graag wat meer in de spotlight zou willen staan. Heb jij zo’n droom gehad? Ga dan even na of dit klopt en probeer er wat aan te doen. Stap uit je comfort zone en probeer wat nieuws! Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je droomt over een bekendheid omdat deze gewoon echt heel, heel, heel erg sexy en opwindend is. In dat geval betekent het niks anders dan een hete fantasie die je naspeelt in je dromen. Hmm…

7. (S)ex: Een seks droom over een ex

Wanneer je ex af en toe in je dromen verschijnt, betekent dit eigenlijk dat je hersenen door je mentale harde schijf aan het bladeren zijn. Misschien is je ex bijna jarig, of heb je een post op Facebook gezien en zit dit ergens nog in je onderbewustzijn. Een droom waarin je sex hebt met je ex betekent echter niet dat jij je ex ook terug wilt. Wanneer je vaak over je ex droomt terwijl je in een nieuwe relatie zit, zou het kunnen beteken dat je hier niet helemaal tevreden over bent.

“Een droom over je ex betekent níet dat je hem of haar terug wilt!”

8. Je partner gaat vreemd in je droom

Dit is zo’n droom die veel te echt aanvoelt. Je wordt wakker en bent meteen boos op je partner terwijl hij in echte leven (waarschijnlijk) niks fout heeft gedaan. Deze droom heeft vaak niks te maken met je partner, maar met jezelf. Het kan betekenen dat jij zelf onzeker bent over je talenten en hoe jij overkomt naar andere mensen. Je doet jezelf tekort en stiekem heb je dat zelf ook wel door. Het  kan ook betekenen dat jij het idee hebt dat je partner niet gelukkig is met jou in de relatie… Het is dus niet gek om na zo’n droom even goed met je partner te praten (lees – praten! Niet zomaar boos worden).

9. Seks met iemand die je niet kan uitstaan

Deze droom komt vaker voor bij vrouwen en ergens is de verklaring vrij logisch. Denk maar eens aan goedmaak seks. Waar komt dit uit voort? Juist uit woede. En als je iemand echt totaal niet kan uitstaan, voel je waarschijnlijk woede als je aan deze persoon denkt. In jouw droom kan woede makkelijk overspringen naar intense passionele seks. Now it all makes sense!

Wat is jouw raarste of heetste seksdroom geweest? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

3 reacties

    1. Hoi Anna,

      Dit kan een aantal dingen betekenen. Het kan betekenen dat je bang bent om zelf verlaten te worden. Maar ook een gebrek aan aandacht van je huidige partner of het gevoel dat je zelf tekort komt, kunnen deze droom veroorzaken. Wanneer de droom vaker voorkomt, is het handig om na te gaan of één van bovenstaande oorzaken op jou van toepassing is. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

4.616 keer bekeken

Geschreven door

Sommige borstvergrotingen zijn zo goed gelukt dat je bijna niet kunt zien dat het geen echte borsten zijn. Bij sommige borsten kan je het echter al van een afstandje zien. Wil jij je niet langer voor de gek laten houden? Wij hebben 7 tekenen waaraan …
4.616 keer bekeken
1.702 keer bekeken

Geschreven door

Elke held heeft een wapen nodig. Zijn jij en je partner helden in de slaapkamer? Dan is deze voor jou! De Adrien Lastic Gladiator Remote Control Cock Ring with Clitoral Stimulator is een mond vol. Maar deze cock ring is dan ook ontzettend veelzijdig!…
1.702 keer bekeken