It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

4.463 keer bekeken

Dit is de populairste plek om seks te hebben!

20 januari 2020,

geschreven door

Wanneer je denkt aan seks, zie je waarschijnlijk al een beeld van een bed voor je. Dat hoeft niet natuurlijk, want er zijn genoeg andere plekken waar mensen de liefde bedrijven. Volgens een onderzoek aan de Universiteit in Dakota hebben veel Amerikanen in ieder geval een duidelijke nummer één als het aankomt op de plek waar zij het liefst seks hebben. 

Onderzoek naar de favoriete plek voor seks

Voor het onderzoek aan de Universiteit in Dakota, gaven 195 mannen en 511 vrouwen antwoordt op de vraag waar ze het liefst seks hebben. En wat bleek? De meest populaire plek om seks te hebben bleek de auto te zijn! Maar liefst 119 mannen (61%) en 303 vrouwen (59,5%) verklaarden dat ze seks hadden gehad terwijl ze ergens met hun auto geparkeerd stonden. Van alle deelnemers verloor maar liefst 14% hun maagdelijkheid in de auto.

achterbank

Hoewel seks in de auto de nodige problemen kan opleveren, zoals bijvoorbeeld de beperkte ruimte, is het relatief veilige omgeving om jezelf even met je geliefde terug te trekken. Daarnaast biedt een auto natuurlijk de mogelijkheid om seks te hebben waar je maar wilt. En, last but not least, is het natuurlijk ook wel erg spannend om het in de auto te doen. Wij snappen de voorkeur voor de auto als seksplek in ieder geval wel!

Wat is jouw favoriete plek om seks te hebben? Laat je stem horen door middel van de bovenstaande poll!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.424 keer bekeken

Geschreven door

Op festivals waan jij je even in een andere wereld. Gezellige mensen, goede sfeer,  leuke outfits, drankjes en vooral heel veel plezier. Maar dit jaar gooide een bepaald… virus roet in het eten en niet alle festivals konden doorgaan. Of misschien …
1.424 keer bekeken