Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

4.138 keer bekeken

Levensechte seksrobot met bionische penis én kunstmatige intelligentie

19 januari 2018,

geschreven door

Wie aan een sekspop denkt, denkt waarschijnlijk aan een sexpop. Zo’n pop die je op menig muziekfestival de revue ziet passeren. Weinig anatomisch correct, maar daar is de prijs dan ook naar. Ben je op zoek naar een sekspop die wél op een mens lijkt, dan ben je bij RealDoll aan het goede adres. Je kon er al terecht voor hyperrealistische poppen van het vrouwelijk geslacht. Later dit jaar zijn ook mannelijke poppen verkrijgbaar, inclusief bionische penis. 

Kunstmatige intelligentie

De sekspoppen van RealDoll zien er een stuk realistischer uit dan dat we gewend zijn. Naast een realistische buitenkant, hebben deze poppen ook een realistische binnenkant. Omdat deze poppen worden aangestuurd door kunstmatige intelligentie (AI), zou je ze eigenlijk robots moeten noemen in plaats van poppen. De persoonlijkheid van de robot wordt door de klant bepaald, door middel van een bijpassende app.

Op dit moment verkoopt RealDoll alleen poppen. Deze poppen hebben wel een skelet, zodat je ze in verschillende houdingen neer kan zetten. Maar zelf bewegen, dat kunnen ze nog niet. In de toekomst zullen ze dit wél kunnen. RealDoll heeft aangekondigd dat ze later dit jaar seksrobots zullen gaan verkopen met de eerdergenoemde AI én robotica. 

seksrobot
seksrobot

The sky is the limit

De persoonlijkheid van jouw seksrobot kun je dus zelf bepalen, met een app. Maar dat is niet het enige waar je zelf invloed op hebt. Je kan jouw seksrobot namelijk van A tot Z samenstellen. Tot aan de botstructuur van zijn gezicht! Natuurlijk bepaal je ook zelf de grootte van zijn bionische penis. Dit is jouw kans om dé perfecte man samen te stellen. Helaas is deze perfecte man niet goedkoop, een pop zonder AI en robotica kost al zo’n 5000 euro. Aan de andere kant is een robotman stukken goedkoper dan een echte man. Na aanschaf hoef je hem namelijk niet te voeren en zal hij ook niet zeuren om nieuwe spelletjes voor op de Playstation. Ideaal toch?

En, ben jij al om? Laat ons weten in een reactie of jij zo’n futuristische seksrobot ziet zitten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.160 keer bekeken

Geschreven door

In de rubriek We love Weird bespreken we elke week de meest bijzondere seksspeeltjes. Nou, we hebben er weer eentje voor je gevonden hoor! Het volgende seksspeeltje lijkt misschien wel meer op een gamba dan op een vibrator, maar vergis je niet: deze …
1.160 keer bekeken