NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

1.424 keer bekeken

Kom maar lekker viben! ♫

26 februari 2020,

geschreven door

Het volgende speeltje is voor diegenen die het liefst zo weinig mogelijk doen om tot een bevredigend resultaat te komen. Met de Vibe Pad kan je ontspannend gaan liggen terwijl het speeltje de rest doet. Dit vibrerende kussen kan je op je stoel of bank plaatsen en voorziet de hele intieme zone van heerlijke vibraties!

Vibe pad

De Vibe Pad is een ergonomisch gevormd vibratiekussen die de gehele intieme zone kan stimuleren. In het kussen zijn twee motoren geplaatst die je los van elkaar kunt bedienen. Het bedienen doe je door middel van de meegeleverde draadloze afstandsbediening. Hiermee kan je schakelen tussen de 7 verschillende vibratiestanden. Het speeltje kan daarnaast door mannen worden gebruikt. Zij kunnen genieten van stimulatie van het perineum of van de testikels. Het speeltje is volledig waterproof en kan door middel van van USB kabel op te laden.
vibe padZie jij jezelf al viben op de vibe pad? Deel het met ons in een reactie!

1 Response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

22.833 keer bekeken

Geschreven door

Wil je afvallen, maar ben je niet zo’n sportfreak? Geen probleem! In bed kan je plezier hebben en tegelijkertijd calorieën verbranden. Dus trek een sprintje richting slaapkamer en geniet ervan. Calorieën verbranden met 5 verschillende sex standje…
22.833 keer bekeken