NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

3.023 keer bekeken

6 kinderachtige dingen die alle vrouwen doen als ze boos zijn op hun vriend

8 augustus 2019,

geschreven door

Elke relatie kent zijn ups en downs. Misschien is hij vreemd gegaan? Of houdt hij te weinig rekening met jouw gevoelens? Er zijn veel zaken die tot een heftige ruzie kunnen leiden. Waar de ruzie ook overgaat; wij vrouwen zullen ons ongetwijfeld herkennen in onderstaand gedrag 😉 

1. Totale negeermodus

Wanneer hij tegen je praat negeer je hem totaal, zijn appjes laat je onbeantwoord en wanneer hij je belt druk je hem rustig weg. Wie niet horen wil, moet maar voelen. Je laat hem even flink door het stof gaan, zodat hij tijd heeft om na te denken over zijn zonden.

2. Cryptische quotes op social media

Social media, dé manier om hem publiekelijk aan de schandpaal te nagelen. Cryptische quotes variërend van “My mistake was making you a priority when I was your second choice ” tot “If you want me in your life, put me there. I shouldn’t have to fight for a spot.”

3. Reageren met één woord

Wanneer hij zijn excuus aanbiedt in een uitgebreid betoog reageer je enkel met “Ok” of “Ja”. En dan heeft ie nog geluk, want als je écht boos bent dan reageer je alleen nog maar met klanken. Uhu…

4. Doen alsof je te druk bent voor hem

Hij wil graag afspreken om de lucht te klaren en zijn excuses aan te bieden. Alleen jij hebt het veel te druk! Je leven is namelijk ook ge-wel-dig zonder hem en dat zul je hem laten merken ook. Je agenda is helemaal volgepland, every night is girls night. Voor het geval dat hij dacht dat jij niet zonder hem kon, dan had hij het even goed mis!

5. Praten over je éx

Oh no you did not… Nooit heb je een goed woord over voor je ex, maar vandaag voel je de noodzaak alle fijne herinneringen en goede eigenschappen van je ex op te rakelen. Zo slecht hadden jullie het eigenlijk toch niet samen.

6. Doen alsof hij je niets doet

“Het boeit me niet” en “Je bent echt niet de belangrijkste persoon in mijn leven”. Mocht hij denken dat jouw wereld om hem draait, dan zul je hem even duidelijk maken dat dat niet het geval is. Je doet je alsof je prima af bent zonder hem, maar stiekem weten natuurlijk allemaal dat je geen leven zonder hem kunt voorstellen.

Welke kinderachtige dingen doe jij wanneer je boos bent op je vriend? Vul het lijstje aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.589 keer bekeken

Geschreven door

Feministen staan voor gelijkheid op alle vlakken in onze maatschappij. Denk hierbij aan politieke en economische gelijkenis, maar hoe zit dit eigenlijk in de slaapkamer? Je zou denken dat een doorgewinterde feminist heel dominant is in in de slaapkam…
1.589 keer bekeken