Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.884 keer bekeken

Klussen met dildo’s!

17 oktober 2017,

geschreven door

Grote klussen vragen om goed gereedschap. Het merk Drilldo dacht daar net zo over en combineerde kracht, innovatie en ruige looks in een bijzonder seksspeelt’je’.

Doe-het-dildo

Een duidelijkere naam hadden we voor de bijzondere sextoy niet kunnen bedenken. Drilldo is letterlijk een boormachine met een dildo. De roterende plug zorgt ervoor dat de dildo met een behoorlijke snelheid ronddraait waar(in) jij dat wilt. Plug and play! Perfect voor een spannend rollenspel!

drildo

Geschikt voor iedere klus

Drilldo heeft verschillende sets waardoor iedere klusjesman/vrouw geschikt gereedschap vindt. De set bestaan uit een boormachine, een opzetstuk en een Vac-U-Lock plug. De uitgebreide sets bevatten een extra dildo of een anaaldouche en bijpassende accessoires zoals een reflecterend vest en een veiligheidsbril. Naast de dildo’s kun je alle sextoys die Vac-U-Lock compatible zijn op de boormachine plaatsen.

Maak jij je vriend straks blij met een nieuwe ‘boormachine’? Deel het met ons in een reactie hieronder!

3 reacties

    1. Wij vinden hem ook erg leuk, Elleke! Ik ben benieuwd of je vriend hem uiteindelijk ook heeft gekocht 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Als vrouw hebben we het allemaal wel eens gehoord: het advies om met een spiegel naar je vulva te kijken. Sommigen hebben het meteen tot in detail bestudeerd en anderen hebben het tot op de dag van vandaag nooit gedaan. Schaamte is helaas dan toch vaak de reden…
369 keer bekeken