Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

2.982 keer bekeken

Tinder: alles wat je moet weten om van match naar date te gaan!

22 mei 2019,

geschreven door

Ken je die gesprekken op Tinder die eigenlijk nergens naar toe lijken te gaan? Het kan bijna niet anders dan dat het je wel eens is overkomen! Het is bijna het meest frustrerende van online dating, toch? En misschien had je wel een ontzettend leuke match, maar kwam die ene date er maar niet. Je zal niet de eerste zijn die dit is overkomen én ook zeker niet de laatste. Dus, ben je er helemaal klaar mee? Lees dit blog dan zorgvuldig door.

Ongemakkelijke bedoening

We hoeven je inmiddels vast niet meer uit te leggen wat Tinder precies is, maar voor de mensen die het nog niet weten: Tinder is een datingsapp. Maar Tinder is niet meer wat het ooit geweest is en het blijkt steeds meer een opgave te worden om een echt leuke date te vinden. Natuurlijk heb je matches aan overvloed, maar wees eens eerlijk… hoeveel dates hebben deze matches uiteindelijk opgeleverd? Niet veel hè? Het blijft nou eenmaal ongemakkelijk om iemand mee uit te vragen, zelfs op datingapps!

In de meeste gevallen vinden mensen de timing gewoon knap lastig. En dat is het ook! Like, wanneer vraag je je match nou op date? Zelfs een slakkenrace is nog spannender dan het heen en weer chatten met slechte openingszinnen, ‘hey’s en ‘lekker dagje gehad’ berichtjes. Één van jullie heft de match naar alle waarschijnlijkheid wel weer op na een dag of twee als het gesprek geen diepgang heeft. Oftewel: voorkom een ongemakkelijke bedoeling en ga de diepte in. Niet al te ver, maar probeer niet de saaie doos uit te hangen. Een gesprek op niveau maakt over het algemeen meer kans op een vervolg in je favoriete café.

TIP: Het is handig op de bio van je match te lezen om iets specifieks te vinden ter gespreksstof. Stel vragen, geef complimentjes en vertel wat over jezelf.

Zie Tinder niet als tijdverdrijf

Wil je slagen op Tinder (of welke app dan ook)? Zie het dan niet als een tussendoortje of een moment van tijdverdrijf. Nee, ga er helemaal voor! Met af en toe eens naar links of rechts swipen kom je er niet en door je chatberichten op ongelezen te laten staan ook echt niet. Als je actief bent op Tinder, dan zullen je matches dat merken en denken dat je serieuzer bezig bent met de liefde en het zoeken naar een date! Dat is toch precies wat je wilt? Wees simpelweg actief op Tinder, het kan je zomaar een paar leuke betrouwbare matches (en dates) opleveren!

Tinder Match

Het is geen sexapp

Hell no. Flirten en een klein beetje aan sexting doen is helemaal niet verkeerd, maar dear lord, kom niet gelijk over de brug met je net iets te diepe decolleté. Of je slurf die uit je broek hangt. Als je graag Full Monty wilt gaan, dan bestaat er nog zoiets als een bepaalde app waar je foto’s na 10 seconden verdwijnen. Tinder is namelijk echt geen seksapp en het is dan ook niet de bedoeling dat je je sexy foto’s deelt. Of dat je je match belaagt met seksuele vragen, quotes of verzoeken.

Let op de foto’s die je gebruikt

Aan de perfecte Tinder foto zitten nog behoorlijk wat eisen. Neem dit dan ook eventjes goed in je op, want je zou maar net je kans op een date mislopen! Je profielfoto(‘s) is de eerste kennismaking met jou, dus laat jezelf dan ook zien. Draag daarom dus geen zonnebril. En gebruik ook geen Snapchat filter met een bloemenkransje, tenzij je op de eerste date écht een bloemenkransje gaat dragen. Hetzelfde geldt voor de welbekende shirtless foto’s… tijdens het daten houdt je toch ook gewoon je shirt aan? Of niet? Oh! En zoekplaatjes; groepsfoto’s zijn ook een doorn in het oog. Als je match ‘where’s waldo‘ wil spelen gaat diegene wel naar de winkel voor een zoek-de-verschillen-boekje.

“Je profielfoto(‘s) is de eerste kennismaken met jou, dus laat jezelf dan ook zien!”

Gewoon vragen

Jullie zijn niet voor niks een match met z’n tweeën en na een leuk gesprek kun je je match op z’n minst vragen om op date te gaan. Vraag dit dan wel op een manier dat je match er ook nog zin in heeft. Als je je vrienden vraagt, ‘Hey man! We moeten binnenkort echt even chillen of zo‘, dan snap ik dat ze ermee instemmen. Maar je Tindermatch kun je het beste op een toegankelijke manier op date vragen door simpelweg het bericht ‘Dus, wat doe je aankomende week?‘ te sturen.

Hoe je match ook reageert, ontwijkend of negerend, laat het rusten. Zelfs als je Tindermatch te druk is, is het het beste om dit gewoon te laten rusten. Accepteer de eventuele afwijzing met stijl en hecht (nog) niet te veel waarde aan iemand die je nog nooit ontmoet hebt. Maar zodra je groen licht hebt voor een date, geef wat opties en zorg dat het bevestigd wordt! Let wel, als een date te vaak verzet word zullen jullie waarschijnlijk allebei opgeven.
Met al deze tips moet het helemaal goedkomen op Tinder! Hoeveel succes heb jij al behaald?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.637 keer bekeken

Geschreven door

Hoe goed ken jij je partner nou echt? Delen jullie een facebook-account en vullen altijd elkaars zinnen aan of ben jij zo iemand die nog wel eens een verjaardag of andere belangrijke datum vergeet? Doe de relatie test en kom er binnen 3 minuten achte…
3.637 keer bekeken