Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

70.821 keer bekeken

Vaker klaarkomen is eenvoudiger dan je denkt!

17 maart 2021,

geschreven door

Hoewel het voor vrouwen vaak een stuk moeilijker om tijdens de seks tot een orgasme te komen dan voor mannen, hebben vrouwen een groot voordeel ten opzichte van hun partners: de herstelfase. Wanneer je als vrouw eenmaal doorhebt welke stimulatie voor jou het beste werkt, is het met een klein beetje oefening zelfs mogelijk om meerdere hoogtepunten achter elkaar te beleven. Wij helpen je in ieder geval graag een beetje we je op goede weg!

Verschillende soorten orgasmes

In tegenstelling tot de mannen hebben vrouwen minder lang nodig om bij te komen van een orgasme. Daarnaast blijven vrouwen, wanneer ze eenmaal op stoom zijn, vaak langer opgewonden en kunnen zonder al te veel moeite een tweede of derde orgasme bereiken. Dit betekent echter niet dat het krijgen van meerdere orgasmes per sé beter hoeft te zijn. Bij een aantal vrouwen zijn de latere orgasmes een stuk minder krachtig dan het eerste hoogtepunt. Aan de andere kant kunnen een aantal lichte orgasmes ook weer uitmonden in een krachtigere climax. Het kan daarom best interessant zijn om uit te vinden welk effect meerdere orgasmes op jou heeft.

vaker klarkomen

Stel jezelf open voor meerdere orgasmes

Als je de slaapkamer binnenstapt met beperkte verwachtingen van je orgasme, zal je lichaam ervoor zorgen dat het plezier ook beperkt blijft. Ga je uit van één orgasme? Dan is dat waarschijnlijk ook de uitkomst van jullie vrijpartij. Vlak na het orgasme schakelen we vaak terug naar onze oude gemoedstoestand en zetten we onze opwinding uit. Je wordt dan als het ware belemmerd door eigen gedachten. Door jezelf open te blijven stellen voor meer stimulatie en meerdere orgasmes wordt de kans dat het lukt aanzienlijk groter.

Tip! stel jezelf open voor meerdere orgasmes, ook als je al bent klaargekomen. Grote kans dat een tweede orgasme eraan gaat komen!

Bekkenbodemoefeningen (kegeloefeningen)

Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat sterke bekkenbodemspieren cruciaal zijn bij het verkrijgen van meerdere orgasmes. Je bekkenbodemspieren gebruik je onder andere om je urine op te houden als je de drang hebt om te plassen. Tijdens een orgasme trekken de bekkenbodemspieren zich een aantal keer ritmisch samen. Dit geeft dat lekkere gevoel wat je ervaart tijdens je hoogtepunt.

“Tijdens een orgasme trekken de bekkenbodemspieren zich een aantal keer ritmisch samen.”

Getrainde bekkenbodemspieren zorgen niet alleen voor een krachtiger orgasme; je krijgt er ook meer controle over. Dit maakt meerdere keren klaarkomen ook weer makkelijker! Deze spiergroep kan je trainen met speciale bekkenbodemoefeningen, ook wel kegeloefeningen genoemd. Ook kunnen vrouwen ervoor kiezen om vagina balletjes te dragen. Om de balletjes binnen te houden zal je de bekkenbodemspieren moeten aanspannen, waardoor deze automatisch getraind worden.

Sla het voorspel niet over

Wil je meerdere keren klaarkomen, dan is orale seks een van de sleutels tot succes. Voor de meeste vrouwen is clitorale stimulatie de makkelijkste manier om tot een hoogtepunt te komen. Hoe langer het voorspel duurt, hoe langer de opwinding zal blijven hangen. Vraag je partner of hij/zij jou een minuut lang met zijn tong kan stimuleren, vervolgens de tong weer weg te trekken voor een paar seconden. Op deze manier laat je het lichaam wennen aan de piek, die even later weer wordt opgevolgd door een nieuw piekmoment. Door hier mee te oefenen zal het steeds makkelijker worden om je open te stellen voor meerdere hoogtepunten.

“Hoe langer het voorspel duurt, hoe langer de opwinding zal blijven hangen.”

klaarkomen

Leer je lichaam kennen

De basis voor meerdere orgasmes is dat jij je lichaam goed leert kennen. De makkelijkste manier om hierachter te komen is een uitgebreide masturbatiesessie, waarbij je meerdere hotspots bij langs gaat. Hiervoor kan je ook bepaalde seksspeeltjes gebruiken, zoals een G-spot vibrator of een clitoris vibrator. Wissel af tussen de clitoris, de G-spot en eventueel (wanneer je hier voor openstaat) de A-spot. Vind uit op welke stimulatie jij het best reageert, wat je precies opwindt en durf dit ook te communiceren naar je partner.

Kies je seks standje zorgvuldig

standje doggyNiet ieder seks standje is ideaal voor meerdere keren klaarkomen. Een positie zoals doggy style is eigenlijk perfect, omdat er ruimte wordt overgelaten om ook de clitoris te stimuleren (door jou of door hem). Als deze voldoende is geprikkeld, is het handig om standjes te zoeken die ook jouw andere hotspots stimuleren. Seks standjes zoals de (reverse) cowgirl, waar zij bovenop zit, zijn standjes waarbij je de G-spot  het beste stimuleert. Pak tegelijkertijd – of laat dit je partner doen – ook andere lichaamsdelen mee. Hoe meer erogene zones je behandelt tijdens de penetratie, hoe beter. Dit zal je uiteindelijk helpen om meerdere keren klaar te komen.


Is het jou (of je partner) al eens gelukt om meerdere keren klaar te komen?

4 reacties

  1. Mijn vrouw komt altijd meerdere keren klaar, daar zorg ik wel voor bijvoorbeeld door eerst beffen en dan gewoon neuken of met vibrators er bij te betrekken. Dit hebben we in de praktijk uitgevonden. Gemiddeld beleeft ze vier orgasmes maar haar record staat op twaalf. Dat is wel al lang geleden.

  2. Mijn vriend en ik zijn er al snel achter gekomen hoe we beiden het lekkerste komen 🙂 meestal kom ik als ik bovenop hem zit, maar het allerlekkerste is wel als ik gewoon onder lig, maar ik kantel dan mijn bekken en spanning een soort van mijn buikspieren aan? Voelt beetje als een workout hahah maar heeerlijk met een beetje geluk kan ik zo wel 2 of 3x komen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

32.600 keer bekeken

Geschreven door

De ene vagina is strakker dan de ander. Net zoals de ene penis groter is dan de ander. Er is helemaal niks mis met een ‘wijdere’ vagina, laten we daar mee beginnen. Maar het hebben van een niet zo strakke vagina kan voor een aantal kleine ongemakken …
32.600 keer bekeken