Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

vrouw laten klaarkomen
349.505 keer bekeken

10 tips hoe je een vrouw kunt laten klaarkomen

26 april 2020,

geschreven door

Er zijn vrouwen die een orgasme krijgen als je alleen al naar ze kijkt. Maar dat is een unicum waar maar weinig dames mee gezegend zijn. Heel veel vrouwen hebben moeite met het krijgen van een hoogtepunt. Dat kan vervelend zijn voor haar, maar ook voor jou. Jullie willen immers samen genieten zonder dat er orgasme-frustraties in de weg staan. Don’t worry. Met onze tips gaat het jou vast lukken om je vrouw, vriendin of casual lover heerlijk te laten klaarkomen.

Snel navigeren:

1. Neem de tijd voor voorspel

Voorspel is het meest ondergewaardeerde onderdeel van seks. Maar dat is juist waar de passie ontvlamt en de zoektocht naar een climax begint! Tijdens het voorspel verwijden de aderen, zodat er meer bloed naar de vagina, clitoris en de schaamlippen stroomt. Hierdoor wordt haar gehele vulva gevoeliger. Dit heeft een blozende werking en het hele gebied wordt vochtig.

“Tijdens het voorspel verwijden de aderen, zodat er meer bloed naar de vagina, clitoris en de schaamlippen stroomt. Hierdoor wordt haar gehele vulva gevoeliger.”

Dat alles gebeurt niet in 5 minuten. Je zal er wat tijd voor uit moeten trekken. Ga uit van minstens een kwartier voorspel. Tijdens het voorspel kun je dingen doen als likken, een massage geven, zoenen in de nek… de opties zijn eindeloos en ze zijn allemaal leuk om te ontdekken!

2. Haar bovenlichaam

Weinig vrouwen vinden het prettig als je hun bovenlichaam meteen overslaat en als een bezetene over de clitoris gaat zitten wrijven. Het vrouwelijke lichaam – en ook hun clitoris – hebben tijd nodig om opgewonden te worden.

Begin bovenaan en werk langzaam naar beneden. Zoen haar, masseer en lik haar tepels bijvoorbeeld. Wrijf zachtjes over haar billen en dijen en laat een spoor van kusjes achter op haar bovenlichaam. Masseer haar dijen en liezen, dat zal haar ongetwijfeld gek maken van opwinding. Laat vervolgens je vingers, tong of iets anders langzaam tussen haar schaamlippen glijden.

“Zoen haar, masseer en lik haar tepels bijvoorbeeld. Masseer haar dijen en liezen, dat zal haar ongetwijfeld gek maken van opwinding.”

Het is vooral belangrijk dat je de weg naar beneden met gepaste snelheid aflegt. Doe er geen uur over, maar zorg dat je er minstens 5 tot 10 minuten over doet.

vrouw laten klaarkomen

3. Communicatie

Communicatie is cruciaal. Niemand weet beter hoe een vrouw klaar kan komen dan een vrouw zelf. Dus vraag de volgende keer als jullie bezig zijn met voorspel of ze jou kan begeleiden. Laat haar eventueel eerst met haarzelf spelen en kijk toe wat ze precies doet. Geen één vrouw is namelijk hetzelfde en dus vindt ook niet elke vrouw hetzelfde fijn.

Communicatie

Vraag haar zo nu en dan of ze het prettig vindt wat jij aan het doen bent, maar laat het tegelijkertijd niet op een overhoring lijken. Stel haar vragen die ze alleen met een ja of een nee kan beantwoorden. Zo haal je haar minder snel uit het moment en kan ze zich concentreren op het gevoel.

Tip! Stel haar tijdens de seks vragen die ze alleen met een ja of een nee kan beantwoorden.

4. Probeer deze clitoris massage tips

Niet alle vrouwen kunnen klaarkomen door alleen penetratie; 70% van de vrouwen heeft clitorisstimulatie nodig om tot een hoogtepunt te komen. Het is daarom van belang dat je veel aandacht besteedt aan haar genotsknopje. We hebben enkele tips voor je:

 • Maak je vinger(s) nat: dat kan met speeksel of glijmiddel. Dat zorgt ervoor dat het strelen niet zo stroef gaat en dat het voor haar ook prettiger voelt.
 • Raak het knopje niet direct aan: voor veel vrouwen voelt directe aanraking te heftig. Masseer daarom om de clitoris heen en/of het clitoris hoedje (stukje vel over clit heen). Als ze eraan toe is kun je het knopje voorzichtig gaan masseren.
 • Ook het gebied eromheen: streel zo nu en dan ook haar schaamlippen, perineum (stukje tussen vagina en anus) en haar liezen.
 • Met je tong: laat je tong het eventueel overnemen. Je tong is flexibel en nat en voor haar zal dat geweldig voelen.
 • Probeer verschillende masseertechnieken: je kunt strelen, cirkelbewegingen maken of lichtje klopjes geven. Vraag haar wat zij fijn vindt.

5. Stimuleer andere hotspots

Een vrouw bestaat niet alleen uit een clitoris en een vagina. Ze heeft nog veel meer plekjes die je kunt ontdekken en stimuleren! Wanneer jij bezig bent met haar clitoris en ze voldoende opgewonden is, kun jij je vingers bij haar inbrengen. Doe dat langzaam en begin met één vinger. Richt je handpalm naar boven en krom je vinger(s). Maak als het ware een ‘kom hier’ beweging met je vingers, zodat je haar G-spot stimuleert.

g spot

Maar masseer ook eens haar tepels tijdens het beffen of vingeren! Sommige vrouwen vinden het daarnaast lekker wanneer je voorzichtig hun anus stimuleert. De anus is een gevoelig plekje waar een heleboel zenuwuiteinden samenkomen. Grijp niet meteen naar haar kringspier, maar wrijf eerst over haal billen en eindig met het zachtjes aaien van haar anus. Bespreek van tevoren altijd wel even of ze dat fijn vindt. Niet iedere vrouw voelt zich prettig bij anale stimulatie.

“De anus is een gevoelig plekje waar een heleboel zenuwuiteinden samenkomen.”

vrouw laten klaarkomen

6. Gebruik een seksspeeltje

Als je partner moeilijk kan klaarkomen dan helpt het goed om een sextoy te introduceren in jullie slaapkamer. Het gebruik van seksspeeltjes zorgt voor nieuwe sensaties met vibraties en pulsaties die allemaal kunnen helpen om haar tot een hoogtepunt te brengen. Een van de aanbevolen speeltjes om te gebruiken, als je niet gemakkelijk kunt klaarkomen, is de wand vibrator. Dit werd in de jaren 60 gebruikt als massageapparaat om pijn te verlichten. Maar toen ontdekt werd dat het ook intense orgasmes produceert, werd het al snel gebruikt als seksspeeltje.

Speeltjes die wij aanraden

Mini vibrator

Welke speeltjes ook uitstekend zijn bij voorspel zijn de mini-vibrators en vinger vibrators, dit zijn beide kleine speeltjes. De speeltjes kunnen ook uitstekend tijdens de seks worden ingezet om elkaar van extra stimulatie te voorzien

Duo vibrators

Een duo vibrator is een leuk speeltje om samen tijdens de seks te gebruiken. Het speeltje wordt deels ingebracht in haar vagina, terwijl het andere deel aan de buitenkant haar clitoris bevredigt. Het deel dat in haar vagina zit is plat waardoor jij er met je penis bij in kan. Ook de man voelt de trillingen waardoor jullie samen kunnen genieten van één sextoy.

Bekijk ook:

7. Probeer andere seksstandjes

Nieuwe standjes uitproberen is niet alleen leuk, maar het kan ook helpen om het juiste plekje te raken voor haar om klaar te komen. Hieronder staan een aantal standjes die wij aanraden:

Zij bovenop: standjes zoals de Cowgirl, Reverse Cowgirl en de Reverse Missionaris zijn ideaal om de perfecte positie te vinden voor de stimulatie van haar G-spot. Jouw penis komt namelijk niet alleen diep, hij wrijft ook tegen haar G-spot aan. Nog een paar voordelen: zij kan het ritme bepalen en jij kan makkelijk bij haar borsten en clitoris.

cowgirl

G-spot standjes: voorbeelden van standjes waarbij de penis tegen de G-spot aanwrijft zijn Doggy Style, Up and Over en de Italiaanse Kroonluchter. Jouw erecte penis heeft de neiging om verticaal naar jouw lichaam toe te wijzen. Bij een standje als Doggystyle wordt je penis gedwongen een horizontale houding aan te nemen. Hierdoor oefent jouw jongeheer als het ware druk uit op haar vaginawand. Dat voelt haar heerlijk. Het is niet voor niets het lievelingsstandje van veel vrouwen…

doggystyle

8. Talk Dirty!

Uit onderzoeken blijkt dat het inlevingsvermogen nauw verbonden is aan opwinding. Veel vrouwen worden extra opgewonden wanneer ze ondeugende dingen ingefluisterd krijgen. Tast haar grenzen af en begin mild. Vraag haar bijvoorbeeld of ze het lekker vindt hoe je haar neemt. De kans is groot dat stoute woorden haar een stukje omhoog helpen op de orgasme-ladder.

Bespreek elkaars fantasieën

Naast dat je elkaar wat schunnige dingen kunt influisteren, is het ook zeer spannend om over jullie fantasieën te praten. Je inlevingsvermogen is een krachtig middel dat vooral vrouwen helpt om opgewonden te worden. Er zijn vrouwen die zelfs kunnen klaarkomen van een dosis fantasie. Praat er daarom samen over en werk naar haar fantasie toe. Wil ze graag dat jij je dominant gedraagt in de slaapkamer of dat jij in de rol kruipt van hardwerkende bouwvakker? Probeer het en de kans is groot dat ze dichter bij haar orgasme komt!

“Er zijn vrouwen die zelfs kunnen klaarkomen van een dosis fantasie. Praat er daarom samen over en werk naar haar fantasie toe.”

9. Uithoudingsvermogen

Mannen krijgen over het algemeen eerder een orgasme dan vrouwen. Wanneer jij als man je hoogtepunt hebt bereikt, heeft je lichaam simpelweg geen zin meer om nog verder met seks bezig te zijn. De relaxfase zet in en ook je penis verslapt. Je kan nog wel door willen om haar te laten klaarkomen, maar dat zal niet van een leien dakje gaan. Het is daarom simpelweg verstandiger om haar eerst te laten komen. Probeer je orgasme zo lang mogelijk uit te stellen. We hebben een aantal tips voor je:

“Je kan nog wel door willen om haar te laten klaarkomen, maar dat zal niet van een leien dakje gaan. Het is daarom simpelweg verstandiger om haar eerst te laten komen.”

 • Denk aan iets anders. Wanneer jij je orgasme dreigt te krijgen helpt het vaak om te denken aan iets wat niet zo aantrekkelijk voor je is.
 • Gebruik een condoom. Dat maakt penetratie minder gevoelig.
 • Masturbeer van tevoren. Als je al een keer bent klaarkomen zal de tweede keer langer duren.
 • Oefen met het uitstellen van je orgasme. Probeer eventueel een masturbator en kijk of je het elke keer iets langer vol kan houden.
vrouw klaar laten komen

10. Orgasme in aantocht? Ga door!

Wanneer een man een orgasme krijgt is er geen halt toe te roepen. Er wordt een heerlijk gevoel in gang gezet wat niet te stoppen is totdat het voorbij is. Bij een vrouw werkt dat anders. Een vrouw kan elk moment uit haar orgasme-moment worden gehaald.

Daarom is het belangrijk dat je nooit stopt met wat je aan het doen bent wanneer ze haar hoogtepunt nadert. Ook verandering van handeling kan ervoor zorgen dat ze weer helemaal uit haar moment raakt. Ga door met wat je aan het doen bent tot ze uitgeput, relaxed en nahijgend bijkomt van haar hoogtepunt. Je kunt haar overigens eventueel ook nog een tweede orgasme laten bezorgen door heel zachtjes haar clitoris opnieuw te strelen.

“Ook verandering van handeling kan ervoor zorgen dat ze weer helemaal uit haar moment raakt. Ga door met wat je aan het doen bent tot ze uitgeput, relaxed en nahijgend bijkomt van haar hoogtepunt.”

En dan… het orgasme!

Zelfs als jij al deze dingen hebt geprobeerd kan het nog zo zijn dat zij geen hoogtepunt heeft kunnen krijgen. Dat is helemaal niet erg en dat is vooral niemands schuld. Probeer het een volgende keer gewoon nog een keer en probeer alle dingen te onthouden die je geleerd hebt tijdens jullie vrijpartij. Maar als ze wel een orgasme krijgt, hoe ziet dat er dan uit?

Elk lichaam werkt weer anders, dus ook elk orgasme zal er anders uitzien. Toch zijn er wel een aantal kenmerken van het orgasme die jij makkelijk kunt herkennen, zoals: het ritmisch samentrekken van de spieren in de haar onderbuik en vagina, een rode en transpirerende huid, een open mond en gesloten ogen, heftig kreunen en krullende tenen.

Heb jij nog klaarkom tips die absoluut niet mogen ontbreken in dit lijstje of wil jij je ervaringen delen? Laat dan een reactie hieronder achter!

7 reacties

 1. Fijn om te lezen en ik steek er veel van op. Ben door een operatie aan de blaas en de prostaat niet meer in staat tot externe zaadlozing maar het klaarkomen is nog erg heftig.
  M’n partner en ik genieten nog volop ondanks onze leeftijd.
  Mijn erectie is niet meer stevig genoeg om te penetreren maar ik gebruik de holle voorbind dildo en dat vindt mijn partners toch best nog fijn. Ze geniet er van dank zij de goeie tips die ik van jullie heb gekregen.
  Fijn dat ik mijn ervaring bij jullie kwijt kan.
  Vrindelijke groeten van Adriaan en mijn lieve partner.

  1. Bedankt voor je leuke reactie, Adriaan! Fijn om te horen dat jij en je partner ondanks jouw operatie toch nog samen kunnen genieten 🙂

 2. De vrouw eerst laten klaarkomen kan inderdaad. Maar als de man toch als eerste klaarkomt is er toch niks op tegen om daarna de vrouw klaar te beffen?

  1. Bedankt voor je reactie, Vincibi! Daar is inderdaad niks mis mee, zolang je haar ook een orgasme gunt en niet gelijk in slaap valt 😉

  2. Dat klopt wel. Zelf neem ik wel 20 a 25 minuten (ruim) de tijd om haar naar een (goede) opwinding te brengen. Als eerst de (maximale) aandacht aan haar gericht wordt dan wordt dan bij de man kan deze doel bereiken lijkt mij.

   De kans om haar naar een intenser(e) hoogtepunt te brengen lijkt dan wel aanwezig.

 3. een vrouw vindt het ook fijn dat je haar clit tussen de lippen neemt en met je voortanden zachtjes in bijt (niet te hard natuurlijk).Als zij dat graag heeft kun je ook je tong verder uitsteken in haar vagina en zo de gehele vagina en haar clit bewerken met likken. Zorg wel dat je niet zelf klaar komt voor haar.

  Veel geluk en genot !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.958 keer bekeken

Geschreven door

Je kunt er niet meer omheen tegenwoordig: Singles’ Day. Elk jaar op 11 november wordt deze dag gevierd. Een beetje extra aandacht is altijd fijn, dus wij geven je tips hoe je jezelf op deze dag kunt verwennen! Wat is Singles’ Day? Singles’ Day is een…
1.958 keer bekeken