10 tips hoe je een vrouw kunt laten klaarkomen

25 januari 2016 door Marvelousmir   123.080

Er zijn vrouwen die een orgasme krijgen als je alleen al naar ze kijkt. Maar dat is een unicum waar maar weinig dames mee gezegend zijn. Heel veel vrouwen hebben moeite met het krijgen van een hoogtepunt. Dat kan vervelend zijn voor haar, maar ook voor jou. Jullie willen immers samen genieten zonder dat er orgasme-frustraties in de weg staan. Don’t worry. Met onze tips gaat het jou vast lukken om je vrouw, vriendin of casual lover heerlijk te laten klaarkomen.

Lukt het ondanks onze tips toch niet? Maak je niet druk, elk lichaam zit anders in elkaar. Blijf gewoon van elkaar genieten en de kans is groot dat het langverwachte hoogtepunt vanzelf een keer komt.

1.Neem de tijd

Voorspel is het meeste ondergewaardeerde onderdeel van seks. Maar dat is juist waar de passie ontvlamt en de zoektocht naar een climax begint! Tijdens het voorspel verwijden je aderen, zodat er meer bloed naar de vagina, clitoris en de schaamlippen stroomt. Hierdoor wordt haar gehele vulva gevoeliger. Dit heeft een blozende werking en het hele gebied wordt vochtig. Dat alles gebeurt niet in 5 minuten. Je zal er wat tijd voor uit moeten trekken. Ga uit van minstens een kwartier voorspel. Tijdens het voorspel kun je dingen doen als likken, een massage, zoenen in de nek… de opties zijn eindeloos en ze zijn allemaal leuk om te ontdekken!

2.Werk ernaar toe

Weinig vrouwen vinden het prettig als je hun bovenlichaam meteen overslaat en als een bezetene over de clitoris gaat zitten wrijven. Het vrouwelijke lichamen- en ook hun clitorissen – hebben tijd nodig om opgewonden te worden. Begin bovenaan en werk langzaam naar beneden. Zoen haar, masseer en lik haar tepels bijvoorbeeld. Wrijf zachtjes over haar billen en dijen en laat een spoor van kusjes achter op haar bovenlichaam. Masseer haar dijen en liezen, dat zal haar ongetwijfeld gek maken van opwinding. Laat vervolgens je vingers, tong of iets anders langzaam tussen haar schaamlippen glijden. Het is vooral belangrijk dat je de weg naar beneden met gepaste snelheid aflegt. Doe er geen uur over, maar zorg dat je er minstens 5 tot 10 minuten over doet.

vrouw-laten-klaarkomen

3.Ontdek haar lichaam

Communicatie is cruciaal. Niemand weet beter hoe een vrouw klaar kan komen dan een vrouw zelf. Dus vraag de volgende keer als jullie bezig zijn met voorspel of ze je wilt begeleiden. Laat haar eventueel eerst met haarzelf spelen en kijk toe wat ze precies doet. Geen één vrouw is namelijk hetzelfde en dus vindt ook niet elke vrouw hetzelfde fijn. Vraag haar zo nu en dan of ze het prettig vindt wat jij aan het doen bent, maar laat het niet op een overhoring lijken. Stel haar vragen die ze alleen met een ja of een nee kan beantwoorden. Dan hoeft ze er niet te lang over na te denken en kan ze zich concentreren op het gevoel.

4.Probeer deze clitoris massage tips

Niet alle vrouwen kunnen klaarkomen door alleen penetratie; 70% van de vrouwen heeft clitorisstimulatie nodig om tot een hoogtepunt te komen. Het is daarom van belang dat je veel aandacht besteedt aan haar genotsknopje. We hebben enkele tips voor je:

 • Maak je vinger(s) nat: dat kan met speeksel of glijmiddel. Dat zorgt ervoor dat het strelen niet zo stroef gaat en dat het voor haar ook prettiger voelt.
 • Raak het knopje niet direct aan: voor veel vrouwen voelt directe aanraking te heftig. Masseer daarom om de clitoris heen en/of het clitoris hoedje (stukje vel over clit heen). Als ze eraan toe is kun je het knopje voorzichtig gaan masseren.
 • Ook het gebied eromheen: streel zo nu en dan ook haar schaamlippen, perineum (stukje tussen vagina en anus) en haar liezen.
 • Met je tong: laat je tong het eventueel overnemen. Je tong is flexibel en nat en voor haar zal dat geweldig voelen.
 • Probeer verschillende masseertechnieken: je kunt strelen, cirkelbewegingen maken of lichtje klopjes geven. Vraag haar wat zij fijn vindt.

5.Stimuleer meer

Een vrouw bestaat niet alleen uit een clitoris en een vagina. Er zijn nog heleboel plekjes die je kunt ontdekken en stimuleren! Wanneer jij bezig bent met haar clitoris en ze is goed opgewonden, kun jij je vingers bij haar inbrengen. Doe dat langzaam en begin met één vinger. Richt je handpalm naar boven en krom je vinger(s). Maak een ‘kom hier’ beweging waardoor je haar G-spot stimuleert.

Maar masseer ook eens haar tepels bij het beffen of vingeren. Het kan lekker zijn om er zachtjes in te knijpen bijvoorbeeld. Je kunt daarnaast proberen om haar anus te strelen. De anus is een heel gevoelig plekje waar een heleboel zenuwuiteinden samenkomen. Grijp niet meteen naar haar kringspier, maar wrijf eerst over haal billen en eindig met het zachtjes aaien van haar anus. Vraag altijd wel even of ze dat fijn vindt. Niet iedere vrouw voelt zich daar prettig bij.

vrouw-laten-klaarkomen

6.Gebruik een speeltje

Als je partner moeilijk kan klaarkomen dan helpt het goed om een sextoy te introduceren in jullie slaapkamer. Het gebruik van seksspeeltjes zorgt voor nieuwe sensaties met vibraties en pulsaties die allemaal kunnen helpen om haar tot een hoogtepunt te brengen. Een van de aanbevolen speeltjes om te gebruiken, als je niet gemakkelijk kunt klaarkomen, is de wand vibrator. Dit werd in de jaren 60 gebruikt als massageapparaat om pijn te verlichten. Maar toen ontdekt werd dat het ook intense orgasmes produceert, werd het al snel gebruikt als seksspeeltje.

Speeltjes die wij aanraden

Mini vibrator

Welke speeltjes ook uitstekend zijn bij voorspel zijn de mini-vibrators en vinger vibrators, dit zijn beide kleine speeltjes. De bullet vibrator van de EasyToys Vibe Collection is een aanrader. Het model is klein, waardoor het niet in de weg zit. Toch zijn de vibraties wel krachtig. Ook de Orb Vi-Bo vingervibrator is heel geschikt om te gebruiken. Deze kleine vibrator is makkelijk in gebruik en goed schoon te maken. Bovendien is hij watervast.

Duo vibrator: We-vibe

Wanneer je iets meer te besteden hebt, kun je ook nog kiezen voor de We-vibe Sync. Dit speeltje is een koppel vibrator en kun je dus samen gebruiken. Het speeltje wordt deels ingebracht in haar vagina, terwijl het andere deel aan de buitenkant haar clitoris bevredigt. Het deel dat in haar vagina zit is plat waardoor jij er met je penis bij in kan. Ook jij voelt de trillingen waardoor jullie samen kunnen genieten van één sextoy.

7.Probeer deze standjes

Een andere optie om een vrouw te laten klaarkomen kan het proberen van andere standjes zijn. Dit is niet alleen leuk om te proberen, maar het kan ook helpen om het juiste plekje te raken voor haar om klaar te komen. Hieronder staan een aantal standjes die wij aanraden:

Zij bovenop: standjes zoals de Cowgirl, Reverse Cowgirl en de Squat zijn ideaal om de perfecte positie te vinden voor de stimulatie van haar G-spot. Jouw penis komt namelijk niet alleen diep, hij wrijft ook tegen haar G-spot aan. Nog een paar voordelen: zij kan het ritme bepalen en jij kan makkelijk bij haar borsten en clitoris.

Van achteren: standjes waarbij de penis tegen de G-spot aanwrijft zijn Doggy Style, het Lover’s standje, het Passionate Lover standje en de gevorderde Doggy Style. Jouw erecte penis heeft de neiging om verticaal naar jouw lichaam toe te wijzen. Bij een standje als Doggystyle wordt je penis gedwongen een horizontale houding aan te nemen. Hierdoor oefent jouw jongeheer als het ware druk uit op haar vaginawand. Dat voelt haar heerlijk. Het is niet voor niets het lievelingsstandje van veel vrouwen…

Jij bovenop: standjes waarbij jij boven je partner hangt of op haar ligt zijn de Bamboo Splitter, het Yawning standje en het Kneeling Man standje. Deze geven de mogelijkheid om dieper te penetreren en de G-spot te stimuleren.

8.Talk Dirty!

Uit onderzoeken blijkt dat het inlevingsvermogen nauw verbonden is aan opwinding. Veel vrouwen worden extra opgewonden wanneer ze ondeugende dingen ingefluisterd krijgen. Tast haar grenzen af en begin mild. Vraag haar bijvoorbeeld of ze het lekker vindt hoe je haar neemt. De kans is groot dat stoute woorden haar een stukje omhoog helpen op de orgasme-ladder.

vrouw-laten-klaarkomen

Naast dat je elkaar wat schunnige dingen kunt influisteren, is het ook zeer spannend om over jullie fantasieën te praten. Je inlevingsvermogen is een krachtig middel dat vooral vrouwen helpt om opgewonden te worden. Er zijn vrouwen die zelfs kunnen klaarkomen van een dosis fantasie. Praat er daarom samen over en werk naar haar fantasie toe. Wil ze graag dat jij je dominant gedraagt in de slaapkamer of dat jij in de rol kruipt van hardwerkende bouwvakker? Probeer het en de kans is groot dat ze dichter bij haar orgasme komt!

9.Laat haar eerst komen

Mannen krijgen over het algemeen eerder een orgasme dan vrouwen. Wanneer jij als man je hoogtepunt hebt bereikt, heeft je lichaam simpelweg geen zin meer om nog verder aan seks te doen. De relaxfase zet in en ook je penis verslapt. Je kan nog wel door willen om haar te laten klaarkomen, maar dat zal niet van een leien dakje gaan. Het is daarom simpelweg verstandiger om haar eerst te laten komen. Probeer je orgasme zo lang mogelijk uit te stellen. We hebben een aantal tips voor je:

 • Denk aan iets anders. Wanneer jij je orgasme dreigt te krijgen helpt het vaak om te denken aan iets wat niet zo aantrekkelijk voor je is.
 • Gebruik een condoom. Dat maakt penetratie minder gevoelig.
 • Masturbeer van tevoren. Als je al een keer bent klaarkomen zal de tweede keer langer duren.
 • Oefen met het uitstellen van je orgasme. Bestel eventueel een masturbator en probeer het elke keer langer vol te houden.

10.Orgasme in aantocht? Ga door

Wanneer een man een orgasme krijgt is er geen halt toe te roepen. Er wordt een heerlijk gevoel in gang gezet wat niet te stoppen is totdat het voorbij is. Bij een vrouw werkt dat anders. Een vrouw kan elk moment uit haar orgasme-moment worden gehaald. Daarom is het belangrijk dat je nooit stopt met wat je aan het doen bent wanneer ze haar hoogtepunt nadert. Ook verandering van handeling kan ervoor zorgen dat ze weer helemaal uit haar moment is. Ga door met wat je aan het doen bent tot ze uitgeput, relaxed en nahijgend bijkomt van haar hoogtepunt. Je kunt haar overigens eventueel ook nog een tweede orgasme laten bezorgen door heel zachtjes haar clitoris opnieuw te strelen.

En dan… het orgasme!

Zelfs als jij al deze dingen hebt geprobeerd kan het nog zo zijn dat zij geen hoogtepunt heeft kunnen krijgen. Dat is helemaal niet erg en dat is vooral niemands schuld. Probeer het een volgende keer gewoon nog een keer en probeer alle dingen te onthouden die je geleerd hebt tijdens jullie vrijpartij. Maar als ze wel een orgasme krijgt, hoe ziet dat er dan uit?

Elk lichaam werkt weer anders, dus ook elk orgasme zal er anders uitzien. Toch zijn er wel een aantal kenmerken van het orgasme die jij makkelijk kunt herkennen, zoals: het ritmisch samentrekken van de spieren in de haar onderbuik en vagina, een rode en transpirerende huid, een open mond en gesloten ogen, heftig kreunen en krullende tenen.

Heb jij nog klaarkom tips die absoluut niet mogen ontbreken in dit lijstje of wil jij je ervaringen delen? Laat dan een reactie hieronder achter!

Reageer

Gerelateerde berichten

Een reactie op 10 tips hoe je een vrouw kunt laten klaarkomen

 • een vrouw vindt het ook fijn dat je haar clit tussen de lippen neemt en met je voortanden zachtjes in bijt (niet te hard natuurlijk).Als zij dat graag heeft kun je ook je tong verder uitsteken in haar vagina en zo de gehele vagina en haar clit bewerken met likken. Zorg wel dat je niet zelf klaar komt voor haar.

  Veel geluk en genot !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

[instagram – feed]

© 2019 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid