door CheekyCharly

Standje van de week: The Up and Over

7 april 2019 door CheekyCharly

Elke week zoeken wij voor jou het standje van de week uit! Vandaag is The Up and Over aan de beurt. De vrouw kan het deze week rustig aan doen, terwijl de man aan het werk gezet wordt. Volgende week zijn wij bij je terug met een nieuw seksstandje. 

Seksstandje: The Up and Over

Up and Over

Hoe

Bij The Up and Over wordt de man aan het werk gezet maar ook voor de vrouw vergt het enige inspanning om in deze houding te blijven. Zij ligt op haar rug, met haar benen in de lucht en haar heupen tegen zijn lichaam aangedrukt. Hij gaat bovenop liggen, ondersteunt zijn gewicht met zijn armen en bepaalt de diepte en het ritme. Bij dit standje heeft de man de mogelijkheid om diep te penetreren. Daardoor kan zowel de G-spot, A-spot als baarmoedermond gestimuleerd worden.

Sextoys combineren met standje The Up and Over

Bij The Up and Over zou je een duo vibrator kunnen gebruiken voor extra G-spot en clitoris stimulatie, maar ook een cockring is een leuke toevoeging bij dit standje.

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid