Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

Ervaar vanavond nog een baarmoedermond-orgasme

27 februari 2019,

geschreven door

Met seks kunnen we eindeloos blijven experimenteren, waarbij het vrouwelijk lichaam één blijft vol verrassingen. Een clitoraal en vaginaal orgasme is bij de meeste vrouwen bekend. Maar heb je ooit van een baarmoedermond-orgasme gehoord? De baarmoedermond is een nog relatief onbekende hotspot die we graag verder willen toelichten in deze blog. 

Het baarmoedermond-orgasme

Op het internet beschrijven vrouwen het baarmoedermond-orgasme als de holy grail van alle orgasmen omdat je hele lichaam erdoor in extase zou raken. In elke centimeter van je lijf zou het orgasme voelbaar zijn.

Een baarmoedermond-orgasme bereik je door het stimuleren van de baarmoedermond.  Niet elke vrouw ervaart dit overigens gelijk als prettig. Maar door diepe ontspanning en een partner die de grens tussen pijn en fijn herkent zou je de baarmoedermond op een prettige manier kunnen stimuleren, totdat deze samentrekt in een orgasme. Geen partner? Dan kun je natuurlijk ook zelf aan de slag met een hulpmiddel.

Zo vind je de baarmoedermond

Bij de meeste vrouwen bevindt de baarmoedermond, ook wel cervix genoemd, zich tot zo’n 7 a 10 cm diep in de vagina.  Wanneer je als vrouw opgewonden bent, komt deze iets hoger te liggen. Wanneer je zachtjes tegen de baarmoederwand aandrukt, zul je een ronde vorm voelen met een mond die zo’n 2 tot 3 centimeter lang is. Dit is de baarmoedermond.

Bijna tegen de baarmoedermond aan, ligt nog een gevoelig plekje, namelijk de A-spot. De A-spot wordt ook wel de vrouwelijke prostaat genoemd, doordat het stimuleren ervan vergelijkbaar is.

Stimuleren van de baarmoedermond

Wanneer je de baarmoedermond gevonden hebt, kun je hem strelen en masseren met ritmische, langzame en constante bewegingen. Als je vochtig en opgewonden genoeg bent kun je gaan uitproberen welke van onderstaande manieren het beste voor jou werkt.

 • Langzame ritmische cirkels met je vinger over de baarmoedermond en A-spot heen
 • Langzame en zachte bewegingen tegen de baarmoedermond aan, alsof je gepenetreerd wordt.
 • Met je vinger heen en weer over de opening van de baarmoedermond, van links naar rechts, alsof je met je vinger “nee” gebaart.
 • Enkel aanraken en een beetje druk uitoefenen tegen de baarmoedermond.

Lukt het niet om de baarmoedermond te bereiken met je vingers? Dan kan je eventueel een vibrator met een grote kop gebruiken, waarmee je ook druk kunt uitoefenen.

Gun jezelf de tijd om het baarmoedermond-orgasme te ontdekken. Elke vrouw en elk lichaam werkt anders. Wat voor de één werkt hoeft niet voor de ander te werken. Bij sommige vrouwen kan het maanden duren voordat zij een baarmoedermond-orgasme bereiken, andere vrouwen lukt het in één keer. Speel ermee, geniet ervan, de weg er naar toe is minstens zo leuk.

Heb jij wel eens een baarmoedermond-orgasme mogen ervaren? Deel jouw ervaring met ons in de reacties!

5 reacties

  1. De dildo hoeft niet heel groot te zijn om de baarmoedermond te kunnen stimuleren. 16,5 cm is in principe groot genoeg 🙂

  1. Hoi Dee,

   Jazeker kan dat. Bij dit type orgasme wordt de baarmoedermond extra gestimuleerd. Een spiraaltje zit hoger in de baarmoeder geplaatst, en blijft daar zitten bij een orgasme. Bij iedere soort orgasme gaan verschillende spieren samentrekken, waaronder de baarmoeder. Dit heeft geen invloed op de positie van de spiraal. Mogelijk zijn bij diepe penetratie wel de draadjes van het spiraal voelbaar voor de man.

   1. Werkt perfect bij mijn vrouw. Zes jaar geleden heeft ze een bevalling meegemaakt met complicaties. Een tropenarts heeft manueel en lage dosering verdoving de placenta uit haar baarmoeder moeten halen dus alles was daarna flink kapot daar binnen maar ook er buiten. Seks was een hele tijd moeilijk omdat alles zo gevoelig is maar langzaamaan en met hulp van “middeltjes” heeft ze het plezier in seks teruggevonden. Dankzij deze blog beleefd ze haar meest intense orgasmes die ze ooit gehad heeft en dan vele malen achter elkaar. De combinatie met vuistneuken maakt het helemaal af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

13.852 keer bekeken

Geschreven door

13.852 keer bekeken