door CheekyCharly

Standje van de maand: De Eiffeltoren

8 februari 2022 door CheekyCharly

Februari is natuurlijk dé maand van de liefde. En om dit te vieren staat het standje van deze maand in teken van de stad van de liefde. Oui, oui, Paris! Maak kennis met De Eiffeltoren, een standje voor jullie drieën! Onder het motto van ‘liefde groeit als je het deelt’, vertellen wij jou graag meer over dit trio-standje!

Seksstandje: De Eiffeltoren

seks standje

  • Categorie: Trio, man actief
  • Stimulatie: Vaginaal, penis
  • Penetratie: Diep
  • Niveau: Gemiddeld

Hoe

Oh, the city of love… Wat een mooi moment om deze romantische stad te eren door middel van een super sexy seksstandje! Oké, het allerbelangrijkste voor dit standje is natuurlijk het aantal mensen. Je hebt er dus drie nodig. De ene partner staat rechtop en mag partner nummer twee penetreren terwijl hij/zij de handen boven het hoofd vastpakt van partner nummero drie. Partner nummer drie kan genieten van heerlijke orale seks én een super sexy uitzicht. Het is natuurlijk wel zo leuk (en eerlijk) om af en toe even te wisselen van positie. Zo kan je tijdens De Eiffeltoren genieten van penetratie en orale seks. Ook de ontvangende partner kan kiezen: gaat deze voor vaginale of anale penetratie? Of afwisselend? Oh, de keuze is reuze!

“Het is natuurlijk wel zo leuk (en eerlijk) om af en toe even te wisselen van positie.”

Sextoys combineren met De Eiffeltoren

Als jij seks hebt met meerdere mensen tegelijk of wil wisselen tussen anale en vaginale seks, dan zijn condooms essentieel. Zo voorkom je dus soa’s, maar zo zorg je ook dat de bacteriën uit je anus niet in je vagina terecht kunnen komen. Daarnaast is dit sexy standje geschikt voor (soft) bondage. Ga bijvoorbeeld voor een blinddoek of handboeien!

Wat vind jij van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid