door NaughtyNick

Standje van de maand: Triple Sandwich

25 april 2021 door NaughtyNick

Dit wordt alweer het honderdste seks standje dat we met jullie mogen delen. Dat verdient een feestje, toch? En hoe meer mensen, hoe gezelliger het feestje! Het volgende standje is bedoeld om met drie personen uit te voeren. Heb jij een trio op de planning staan en vind je het geen probleem om je partner met een ander te delen? Dan kan jij je hart ophalen met de Triple Sandwich!

Seksstandje: Triple Sandwich

triple sandwich

  • Categorie: Trio, dubbele penetratie
  • Stimulatie: Vaginaal, anaal, g-spot
  • Penetratie: diep
  • Niveau: Makkelijk

Hoe

Het Triple Sandwich standje is een heerlijk standje om met zijn drietjes te proberen! In bovenstaande afbeelding is het standje afgebeeld met twee mannen en een vrouw, maar met behulp van een voorbinddildo kan het standje ook in een andere samenstelling worden uitgevoerd. Een van de mannen gaat op zijn rug liggen zodat de vrouw bovenop hem kan plaatsnemen. Zij leunt hierbij met haar bovenlichaam naar voren, waardoor de andere man voldoende ruimte heeft om haar ook anaal te kunnen penetreren. Bij de Triple Sandwich ligt de focus op de anale penetratie, aangezien de achterste partner het beste het tempo kan bepalen. De vrouw geniet echter van een heerlijk vol gevoel tijdens dit standje!

“Met behulp van een voorbinddildo kan het standje ook in een andere samenstelling worden uitgevoerd. “

Sextoys combineren met het Triple Sandwich standje

Wanneer je dit standje in een andere samenstelling wilt uitvoeren, raden wij een strap-on dildo of strapless strapon aan. Een strapless strapon is een voorbinddildo voor vrouwen die je zonder harnas kunt dragen. Het kortste gedeelte van dit speeltje wordt ingebracht in de vagina en met het lange uiteinde kan gepenetreerd worden.

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Reageer

Gerelateerde berichten

4 reacties op Standje van de maand: Triple Sandwich

  • Ik ben alvast fan 😈
    Nu nog een koppel vinden die hier het zelfde over denkt; 🤔
    En kan zwijgen tegen mijn vrouw! 😂

  • Bedankt voor alle tips! Wij zijn een koppel en ready voor de next step. Hebben een dame ingeboekt en kan niet wachten om te gaan experimenteren. Het lastigste was te vertellen tegen m’n man dat dit al lang een fantasie was van mij. Hij was blij verrast en nu zijn we samen aan het voorbereiden. En dat op 49jarige leeftijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid