Doe jij mee met de MEI MASTURBATIE CHALLENGE 2024?! Check ‘m hier!

Single Standjes van de Maand: Handsfree and Hot & The Pillow Queen

7 november 2022,

geschreven door

Tijd voor niet één, maar twee nieuwe standjes! En dat allemaal ter ere van Singles Week omdat we op 11-11 Single’s Day vieren. Om alle vrijgezellen in het zonnetje te zetten, delen we deze maand twee standjes speciaal voor solo sexy time. 

Seksstandje:  The Pillow Queen

  • Categorie:  Solo seks
  • Stimulatie: Clitoris, vagina
  • Penetratie: Gemiddeld, diep
  • Niveau: Makkelijk

Hoe

Nou, easy. Voor dit standje ga je lekker op je bed of bank zitten met een kussen tussen je knieën. Als een ware Zeemeermin neem jij plaats op het kussen. Je kan ervoor kiezen om een vibrator op het kussen te leggen of een vibrerende slip te dragen. Maar als jij met minder stimulatie ook kan genieten, kan je het ook zonder doen. Door heen en weer te bewegen op het kussen, zorgt de wrijving van het kussen voor een aangename sensatie tussen jouw benen. En het leuke is dat jij zo hard, zacht, lang of kort kan genieten als jij zelf wil, want je hoeft met niemand rekening te houden.

Maar luister, in dit standje is niks te gek want jij bent de Queen! Een buttplug, anaalkralen, een vibrerend eitje of een dildo? Het kan allemaal! Je kan bijvoorbeeld een vibrerend eitje dragen, een buttplug inbrengen én over je kussen heen en weer glijden voor clitorele stimulatie. Wow, tripple fun en dat zonder sekspartner!

“In dit standje is niks te gek want jij bent de Queen!”

 

Seksstandje:  Handsfree & Hot

  • Categorie:  Solo seks
  • Stimulatie: Penis
  • Penetratie: Gemiddeld, diep
  • Niveau: Makkelijk

Hoe

Masturberen is eigenlijk altijd lekker, maar op sommige – hele luie – dagen is elke vorm van beweging al te veel. Heb je bijvoorbeeld zwaar in de tuin geklust? Meubels gesjouwd of muren geverfd? Hoe dan ook, als jouw armen wel even rust kunnen gebruiken, hebben wij een heerlijk standje voor je!

Je hebt hier wel de shower mount douche steun voor nodig. Hiermee kan je namelijk je fleshlight of masturbator bevestigen aan de douchemuur. Dan kan je de hete waterstralen over je rug laten kriebelen terwijl je alleen maar met je heupen hoeft te stoten om heerlijk te masturberen.

Geen douche steun, maar klinkt dit wel goed? Je kan je masturbator ook met beide handen tegen de muur aan houden en dan stoten. Dat geeft toch een ander effect dan wanneer je de masturbator beweegt en je lichaam stil houdt.

“Laat de hete waterstralen over je rug kriebelen terwijl je alleen maar met je heupen hoeft te stoten om heerlijk te masturberen.”


Wat vind jij van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Deze week is het standje van de week de missionaris. De missionaris is het meest gebruikte standje wereldwijd. Een echte klassieker dus. Je hebt de hele week om van dit comfortabele standje te genieten. Volgende week zijn wij bij je terug met een …
9.543 keer bekeken