door CheekyCharly

Standje van de maand: Criss Cross

30 september 2021 door CheekyCharly

Sleur in de slaapkamer? Niet met EasyToys als jouw mentor! Op EasyToys Magazine vind je elke maand een nieuw seksstandje om met je (seks)partner uit te proberen. Het standje van deze maand is vrij makkelijk, maar super stimulerend én goed uit te voeren op het nummer Cha Cha slide van Mr. C 😉Ben jij er klaar voor?

seks standje

Seksstandje: Criss Cross

Hoe

De Criss Cross is een fijn standje waarbij de ontvanger op zijn/haar rug ligt met de benen gekruist en recht omhoog. De benen steunen tegen de schouders van de persoon die penetreert. Het leuke aan dit standje is dat je makkelijk kan afwisselen! Zo kan de gever de benen van de nemer op de linkerschouder laten steunen en dan op de rechter schouder en soms de benen uit elkaar halen voor diepere penetratie en ze dan weer kruisen voor minder diepe, maar strakkere stimulatie. Op deze manier ervaar je tijdens één standje verschillende stimulaties en dat is heerlijk voor beide partijen.

Dit standje kan bij hetero koppels, maar ook voor twee mannen is dit standje heerlijk! Terwijl de een penetreert kan de man die gepenetreerd wordt, zichzelf aftrekken voor extra stimulatie en zijn partner trakteren op een sexy showtje…😉

Sextoys combineren met Criss Cross

Tijdens dit standje zijn de clitoris of penis van de ontvanger zeer aanvankelijk voor extra stimulatie. Het is alleen voor de gever wat lastig om erbij te komen. Dus raden wij aan om jezelf een handje te helpen in dit standje met behulp van een masturbator, clitoris vibrator of extra stimulerend glijmiddel en je handen.

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid