NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

9.110 keer bekeken

8 seksstandjes voor onder de kerstboom

21 december 2023,

geschreven door

Jij bent een cadeautje om uitgepakt te worden en wat is een betere plek om kleding van het lijf te scheuren dan onder de kerstboom? Met romantische lampjes, glinsterende ornamenten en warme lichamen is kerstavond zo voorbij 😉 Dus plaats jezelf onder de kerstboom, want tijdens de feestdagen ga jij pieken met deze seksstandjes!

Single seksstandjes

1. De Kleine Helper

seks standje

De kerstman heeft nog weleens hulp nodig bij het uitdelen van cadeautjes, zoals jij misschien weleens hulp nodig hebt bij het bereiken van een hoogtepunt. Het standje ‘De Kleine Helper’ zegt het al, die helpt je een handje daarbij. Kies een plek uit, zoals je bank of je bed, en plaats een kussen tussen je benen. Vergeet jouw favoriete kleine helper niet, zoals een vibrerende slip of een mini vibrator!

2. De Goedgevulde Kerstsok

seks standje

Wil je een keer iets anders? Wil jij handsfree masturberen? Met een opzetstuk voor de masturbator is dat mogelijk! Maar om het extra kerstig te maken, kun je er natuurlijk ook nog een sok omheen doen en lekker bij de warme haard gaan staan om dat gelukzalige kerstgevoel te krijgen.

Seksstandjes met partner(s)

3. De Gevulde Kalkoen

seks standje

Er is niks lekkerder dan je favoriete gerecht vullen met allerlei spicy kruiden. Het maakt samen een overheerlijke combinatie waar je de hele avond van kunt genieten. Met liefde doe je alle voorbereidingen, maar daarvoor moet je partner wel even op tafel of het keukenblad gelegd worden om er goed bij te kunnen. Wel vullen tot het randje, hè? 😉

4. Up The Chimney

seks standje

Ho ho ho…! Wie komt daar het huis binnen gevallen? Blijkbaar is er tóch iemand erg nice geweest dit jaar en hoe wordt dat beloond? Met een naughty avondje bij de haard.

5. Winter Is Cumming

seks standje

Ga er maar lekker voor zitten, want de winter komt eraan! We trotseren de kou met elkaar tijdens deze gezellige dagen en oh, wat een genot. Lekker natafelen met één van de beste seksstandjes bij de kerstboom maakt de sfeer des te warmer natuurlijk.

6. De Drie Koningen

seks standje

De beste dingen in het leven komen in drievoud en zo ook jullie sexy party voor drie. Jullie zijn de koning te rijk met dit standje en jullie geven elkaar het ene cadeautje na de andere bij de kerstboom. Een verlanglijstje was bijna niet nodig geweest dit jaar…

7. De Kerstster

seks standje

Oh oh oh, dit is toch wel het hoogtepuntje, hoor! De kerstboom is pas echt af als de kerstster erop zit. Ga er lekker voor liggen en maak met dit seksstandje een eigen kleine ster om je partners nek, zodat jullie deze feestdagen heerlijk samen kunnen pieken.

8. De Arrenslee

seks standje

Jullie glibberen en glijden overdag door de natte sneeuw en de ijzige lucht, maar wanneer jullie ’s avonds eindelijk binnen zijn en elkaar de cadeautjes kunnen geven, is alles goed. Dus kruip met z’n tweetjes op de bank en maak er een cozy avondje van

Welke feestelijke seksstandjes doe jij allemaal onder de kerstboom?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

5.814 keer bekeken

Geschreven door

Heel wat koppels zweren erbij: het bordspel Ultiem Verlangen is spannend, leuk om te spelen en vooral héél erg goed voor je seksleven. Maar is dat ook wel echt zo? Wij lieten twee jonge stellen het spel spelen waarna ze uitgebreid hun verhaal deden…
5.814 keer bekeken