Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

500 keer bekeken

De 3 meest gekke vagina trends van ’t moment!

28 december 2015,

geschreven door

Er zijn van die trends die onverklaarbaar zijn. We kennen natuurlijk verschillende trends op het gebied van het gebied van beauty, zoals facials en we kennen natuurlijk allemaal de brazilian wax. Naast ontharen zijn er ook sndere vagina trends die je kunt toepassen. Heb jij al van een van de onderstaande trends gehoord?

1. De vajacial

Een masker voor je gezicht, prima! Maar wist je dat je vagina ook een masker kan krijgen? In Amerika is dit zelfs een ware trend. Ben je net langs de wax salon geweest? Dan is een vajacial helemaal geen slecht idee. Na het ontharen kunnen er namelijk rode bultjes en irritaties ontstaan. Een masker voor je vajayjay kalmeert de huid en neemt een uurtje in beslag. Een masker focust zich op het reinigen en gladder maken van de huid.

2. Vontouring

Deze trend, toevallig ook overgewaaid uit de Verenigde Staten, is niets meer dan het shapen van je vagina. En niet met een bronzer of een foundation. Vontouring is een behandeling die zorgt dat je vagina strakker wordt. Hoe dat gebeurt? Dankzij een niet-chirurgische techniek die de schaamlippen iets verkleint en vervolgens het collageen van de huid versterkt. Ben je moeder geworden? Of wil je je vagina sowieso iets strakker? Zie je een tripje naar de USA niet zitten? Dan is het ook mogelijk om een van de vagina verstrakkende crèmes uit onze shop te proberen.

3. Vatooing

Deze trend volgt de trend vajazzling van een paar jaar geleden op. Verschillende sterren versierden hun gladgeschoren flamoes toen met Swarovski-diamantjes. Vatooing is een proces waarbij er een tijdelijke tattoo wordt geairbrushed op het gebied waar de zon niet komt. Body paint down under kan er voor zorgen dat alles net wat mooier uitkomt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

26.175 keer bekeken

Geschreven door

De meningen zijn verdeeld; licht aan of licht uit tijdens een vrijpartij? Sex in het donker kan erg spannend zijn, maar hoe opwindend is het om die seksgod(in) van je in actie te zien?  Trek die kleren maar van elkaars lijf, want in dit artikel zett…
26.175 keer bekeken