It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

1.417 keer bekeken

Cyesolagnia: opwinding door zwangere vrouwen

25 december 2020,

geschreven door

Het is vrijdag en dat is bij ons tijd voor Fetish Friday! In deze rubriek behandelen we wekelijks de meest opmerkelijke seksuele voorkeuren. Vandaag is Cyesolagnia aan de beurt: opwinding door het kijken naar, denken aan of seks hebben met zwangere vrouwen. Lees snel verder om meer te weten te komen over deze fetish.

cyesolagnia:
zelfst.naamw. (v.)

Seksueel opgewonden raken door zwangere vrouwen.

Dat zwangere vrouwen soms een glow hebben en stralen, valt niet te ontkennen. Maar sommige mensen gaan nog een stapje verder. Zij vinden zwangere vrouwen heel erg opwindend namelijk. Deze fetisj is er in verschillende gradaties. Zo kan iemand met deze fetisj in de lichtste vorm gewoon aantrekkingskracht voelen naar zwangere vrouwen, in wat zwaardere vormen wordt iemand er opgewonden van en in het uiterste geval wil iemand heel graag seks met een zwangere vrouw.

“Voor deze mensen zijn zwangere vrouwen heel erg opwindend.”

Een man die zich extra aangetrokken voelt tot zijn eigen zwangere partner is niet per se een cyeslogniaan. Het gaat er bij deze fetisj vooral om dat je als man aangetrokken wordt tot een vrouw die zwanger is van een andere man. Het kan zijn dat zij opgewonden worden door de extra volle borsten, de ronde buik of het idee van een zwangere vrouw.

Heb of ken jij een fetisj die tijdens Fetish Friday uitgelicht moet worden? Laat het ons weten in de reacties!

2 reacties

  1. Kom ik na 18 jaar er achter dat het een naam heeft. Ik man heb al heel mijn volwassen leven, dat ik een zwangere vrouw extra geil vind. En het rare is dat ik zelf geen kinderen wil. Maar als er opstraat een mooie zwanger meid langs loopt, kan ik mijn ogen er niet vanaf houden.

  2. Elke vrouw is op haar mooist als ze zwanger is. Die mooie bolle buik en die volle borsten. Zalig wanneer tijdens het vrijen de melk gewoon begint te lopen. Elke keer ik een zwangere vrouw zie slaat mijn fantasie op hol. Als het kon mogen mijn vriendinnen altijd zwanger zijn en dat hoeft niet perse van mezelf te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

6.926 keer bekeken

Geschreven door

6.926 keer bekeken