door CheekyCharly

PLAY at a distance: Onze top 5 toys met app!

3 september 2021 door CheekyCharly
Seksspeeltjes maken ons seksleven niet alleen veel lekkerder en spannender, maar ook makkelijker! Door de komst van sex toys is er zoveel meer mogelijk. Zo kunnen jij en je partner op afstand samen genieten! In dit artikel bespreken wij onze top 5 sex toys die op afstand bestuurbaar zijn.

Sex toys met app

Deze toys zijn allemaal te bedienen met een app. Dat wil zeggen dat je de toy met je telefoon kan bedienen waar je ook bent op de wereld! Je hebt alleen een internetverbinding nodig. Dus zit je partner aan de andere kant van de wereld? No problemo! Met een seks speeltje op afstand kan jij de toy van je partner bedienen (of andersom) zodat jullie toch samen, interactief met elkaar kunnen genieten. Wij delen nu 5 toys op willekeurige volgorde, want eerlijk: ze zijn allemaal zo geweldig dat we geen winnaar kunnen kiezen.

#1 Lovense Lush 2 Vibratie eitje

De Lovense Lush is niet voor niks onze populairste remote toy. Het is een vibrerend eitje met hele krachtige vibraties. Het speeltje is met bluetooth te bedienen tot een afstand van 13 meter en met de app is de afstand grenzeloos! Met de app kan je de vibraties van het eitje bepalen, maar je kan de toy ook laten synchroniseren met je favoriete muziek! Omdat je het eitje kan inbrengen kan jij waar je wil stiekem genieten van de spannende sensaties die jouw partner jou laat voelen! Het is jullie geheim en dat maakt het éxtra spannend en sexy.

“Omdat je het eitje kan inbrengen kan jij waar je wil stiekem genieten van de spannende sensaties die jouw partner jou laat voelen!”

#2 We-Vibe Vector Prostaat stimulator

Een prostaat stimulator met afstandsbediening? Jazeker! Jij dacht waarschijnlijk dat alleen vibrerende eitjes op afstand bestuurbaar waren, maar niks is minder waar. De Vector van We-Vibe is een prostaat stimulator die je via een app op afstand kan bedienen. Deze toy heeft 10 vibratiestanden en door de vormgeving blijft hij lekker en veilig op zijn plek zitten. De kop is verstelbaar en de basis flexibel. Geheel waterproof en wereldwijd te bedienen met de app!

#3 Lovense Domi 2 Mini Wand Massager

Met de Domi 2 Mini Wand creëer jij zelf je favoriete vibratiestand! Je kunt deze wand vibrator namelijk bedienen met de Lovense app. Hiermee kun je je eigen patronen kiezen en is het mogelijk de vibrator op jouw eigen muziek te laten vibreren. Ook kan de wand massager op afstand bediend worden. De Domi Mini is een krachtige wand vibrator en is gemaakt van zacht siliconen. Gebruik daarom de Lovense vibrator uitsluitend in combinatie met een glijmiddel op waterbasis.

#4 We-Vibe Nova 2

De We Vibe Nova 2 is een Tarzan vibrator, maar dan wel een hele speciale. De twee armen van de Nova zijn buigzaam waardoor jij de toy in precies de juiste hoek kan buigen voor jouw perfecte stimulatie. Ze stimuleren jouw G-spot en clitoris tegelijkertijd en de twee motoren zijn afzonderlijk van elkaar te bedienen. Met de app kan je jouw eigen vibratiestanden instellen of de controle uit handen geven en je partner dat laten doen. Ben jij op zoek naar een toy die gegarandeerd de juiste spots raakt? Dan is de We Vibe Nova jouw perfecte toy.

“De twee armen van de Nova zijn buigzaam waardoor jij de toy in precies de juiste hoek kan buigen voor jouw perfecte stimulatie!”

#5 Curvy 2+ luchtdruk vibrator

De Curvy 2+ luchtdrukvibrator is klein, maar fijn. Het is een vrij simpele luchtdruk vibrator die precies doet wat hij moet doen. De Curvy 2+ stimuleert de clitoris door middel van pulserende luchtdrukgolven zonder direct contact te maken met de huid. Deze vibrator heeft 3 vibratiestanden en 7 verschillende vibratiepatronen. Is dat niet genoeg? Geen probleem, want met de gratis Satisfyer app kan je zelf oneindig veel vibratiestanden ontwerpen, zodat deze toy altijd is ingesteld op jouw persoonlijke behoefte.

Heb jij ervaring met toys die je kan besturen met een app? Wij horen graag jouw ervaringen!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid