Doe jij mee met de MEI MASTURBATIE CHALLENGE 2024?! Check ‘m hier!

EasyConnect
672 keer bekeken

EasyToys presenteert: de EasyConnect collectie!

2 mei 2024,

geschreven door

Toys van hoge kwaliteit, geweldige stimulatie en eindeloze opties in een zeer gebruiksvriendelijke app. Dat en meer is wat je kunt verwachten van de nieuwe speeltjescollectie van EasyToys: EasyConnect. Dit wil je niet missen!

Wat is EasyConnect?

EasyConnect is de nieuwe seksspeeltjescollectie van EasyToys. De toys zijn speciaal ontworpen om te kunnen gebruiken met de EasyConnect app. Met deze app kun je niet alleen je EasyConnect speeltje besturen, maar ook je eigen vibratiestandjes creëren!

De app is gratis te downloaden, makkelijk te gebruiken en heeft een fris en modern ontwerp. Download hem hier voor Android en hier voor iOS, of zoek in de app store/play store naar ‘EasyConnect EasyToys’.

EasyConnect app

De EasyConnect app is eenvoudig te verbinden met je sextoy via Bluetooth. Er zijn 9 vibratiepatronen die standaard zijn ingebouwd en die je dus altijd kunt gebruiken. Daarnaast heeft de app nog verschillende features die zorgen voor een geweldige ervaring.

De app is zo ontworpen dat je 'm met één hand kunt bedienen 👋

Dankzij deze feature ervaar je zo min mogelijk afleiding tijdens je sexy times!

Ook heeft de app een ingebouwde functie die ervoor zorgt dat het scherm wordt gedimd zodra je je telefoon neerlegt. Zo kun je niet per ongeluk de vibratiestand of snelheid veranderen als je onbedoeld je telefoon aanraakt.

Wil je de vibraties op pauze zetten of de intensiteit van de vibraties aanpassen? Dat kan heel eenvoudig met de handige slider.

EasyConnect app

💗 Free touch

Naast de geprogrammeerde vibratiepatronen, kun je ook je eigen vibratiestanden maken met de Free Touch functie. Hiermee kun je zelf patronen tekenen en de snelheid/intensiteit instellen.

💗 My Highlights

Heb je een vibratiepatroon gecreëerd die je vaker zou willen gebruiken? Je kan hem eenvoudig opslaan in My Highlights. Zo heb je je favoriete standjes altijd bij de hand.

💗 Long Range Play

Met Long Range Play kun je zelfs intieme momenten delen met je partner als je niet bij elkaar bent. Hiermee kun je namelijk de EasyConnect toy van je partner besturen, of jij die van je partner.

Ideaal voor als je een langeafstandsrelatie hebt, als een van jullie in het buitenland zit of als je gewoon wat nieuws wil proberen.

Zou jij de EasyConnect app willen proberen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.820 keer bekeken

Geschreven door

Bijna dagelijks wordt onze webshop gevuld met de mooiste, nieuwste en leukste toys, lingerie, accessoires en fun artikelen! Hieronder vind je de leukste recente toevoegingen aan de online shop, zodat je niks mist. Wie weet zit jouw droom sextoy of li…
2.820 keer bekeken
224 keer bekeken

Geschreven door

Ben je op zoek naar je eerste speeltje of wil je graag een toy die de clitoris én de G-spot tegelijkertijd stimuleert? Dan is een rabbit vibrator iets voor jou! Deze schattige toy is niet voor niets een van de meest populaire seksspeeltjes voor vrouwen. Wil je een…
224 keer bekeken