Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Standje van de week: De Luchtgitaar

10 mei 2020,

geschreven door

Het is weer zondag en dat betekent maar één ding: een nieuw standje van de week! Een heerlijk standje om samen musicaal aan de slag te gaan, want het standje De Luchtgitaar heet niet voor niks voor niks zo. Daarnaast is staand seks hebben ook nog eens extreem fijn!

Seksstandje: De Luchtgitaar

  • Categorie: Manuele seks
  • Stimulatie: Vagina, Clitoris, Penis
  • Penetratie: Geen
  • Niveau: Makkelijk

Hoe

Dit standje staat erom bekend dat het lijkt alsof je luchtgitaar aan het spelen bent. Jullie staan tegenover elkaar en pakken beiden elkaars hand vast. Vervolgens beweeg je de hand van je partner richting je eigen geslachtsdeel en leidt je hem of haar de weg. Het is dan net alsof je het zelf doet, maar dan met de hand van je partner. Dit standje is perfect om je partner te laten zien wat jij echt lekker en fijn vindt!

Sextoys combineren met standje De Luchtgitaar

Ook bij dit standje kan een seksspeeltje toevoegen heel fijn zijn. Denk bijvoorbeeld aan een blowjob simulator, die je kunt gebruiken tijdens het aftrekken. Daarnaast kun je ook kiezen voor een kleine wand vibrator of clitoris stimulator! Dit kan het standje De Luchtgitaar nog spannender én intiemer maken.

Ben jij fan van dit standje? Deel het met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Deze week is het standje van de week standje 69. Standje 69 is een heel bekend standje, misschien wel de één van de meest bekende qua naam. Bij dit standje draait het om orale seks, waarbij beide partners gelijktijdig geven en ontvangen. Je kunt j…
5.000 keer bekeken