NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

Standje van de week: De Luchtgitaar

10 mei 2020,

geschreven door

Het is weer zondag en dat betekent maar één ding: een nieuw standje van de week! Een heerlijk standje om samen musicaal aan de slag te gaan, want het standje De Luchtgitaar heet niet voor niks voor niks zo. Daarnaast is staand seks hebben ook nog eens extreem fijn!

Seksstandje: De Luchtgitaar

  • Categorie: Manuele seks
  • Stimulatie: Vagina, Clitoris, Penis
  • Penetratie: Geen
  • Niveau: Makkelijk

Hoe

Dit standje staat erom bekend dat het lijkt alsof je luchtgitaar aan het spelen bent. Jullie staan tegenover elkaar en pakken beiden elkaars hand vast. Vervolgens beweeg je de hand van je partner richting je eigen geslachtsdeel en leidt je hem of haar de weg. Het is dan net alsof je het zelf doet, maar dan met de hand van je partner. Dit standje is perfect om je partner te laten zien wat jij echt lekker en fijn vindt!

Sextoys combineren met standje De Luchtgitaar

Ook bij dit standje kan een seksspeeltje toevoegen heel fijn zijn. Denk bijvoorbeeld aan een blowjob simulator, die je kunt gebruiken tijdens het aftrekken. Daarnaast kun je ook kiezen voor een kleine wand vibrator of clitoris stimulator! Dit kan het standje De Luchtgitaar nog spannender én intiemer maken.

Ben jij fan van dit standje? Deel het met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Deze maand hebben we een standje voor je waarbij jullie héél close met elkaar worden. Veel huid op huid contact, in elkaars ogen verdwalen, strelen, zoenen… Een standje voor de romantici onder ons! Kijk snel verder om meer te lezen over het hopel…
5.168 keer bekeken