Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

Standje van de maand: Sneeuwengel

11 december 2023,

geschreven door

Nee, met dit standje van de maand ga je niet bibberen van de kou. Je trilt juist van genot! De Sneeuwengel is perfect om lekker warm te blijven tijdens de koude wintermaanden. Het is intiem, heeft een prachtig uitzicht (voor de partner onderop ) en als je hem onder de knie hebt, is dit standje slechts een koud kunstje!

Standje van de maand: Sneeuwengel

standje van de maand

  • Categorie: Voorlangs
  • Stimulatie: Vaginaal, anaal, clitoris
  • Penetratie: Gemiddeld
  • Niveau: Gemiddeld

Hoe voer je dit standje uit?

Hoe maak jij nou de perfecte sneeuwengel? Met dit standje van de maand ligt de penetrerende partner bovenop met hun hoofd richting de ontvangende partner z’n benen. De ontvangende partner trekt zijn of haar eigen benen omhoog om de penetrerende partners onderrug. Zo kantelt de bekken voor iets makkelijkere penetratie.

De ontvangende partner heeft de meeste controle in handen, omdat hij of zij de beweging en tempo kan bepalen door zich vast te houden aan de penetrerende partner z’n billen.

Voeg extra stimulatie toe

Als je echt een billenpersoon bent, dan lig je onder op de juiste positie. Je hebt een sexy uitzicht en als je partner van een beetje anale stimulatie houdt, kun jij hier makkelijk bij om een handje te helpen. Gebruik anaal glijmiddel en geef dit standje een extra dimensie met je vingers of een anaal vibrator.

Tip! Als je de juiste positie vindt, kun je met frictie ook de clitoris stimuleren!

Hetzelfde geldt voor prostaat stimulatie. Als je als partner bovenop ligt, dan is er ruimte om de prostaat te verwennen. Masseer de perineum voor extra, externe stimulatie met je vingers of een bullet vibrator. Maar je kunt ook een prostaat vibrator anaal inbrengen voor inwendige stimulatie.

Sextoys combineren met de Sneeuwengel

De bullet vibrator werkt wonderen tijdens dit standje. Niet alleen kun je de perineum stimuleren, maar je kunt ook de kringspier zo laten ontspannen met wat anaal glijmiddel. En als jullie ruimte overhouden, dan kun je deze kleine vibrator ook gebruiken om de clitoris te stimuleren.

Als je fan bent van anale stimulatie, dan heeft de partner bovenop geluk! Er is genoeg ruimte om de anus alle aandacht te geven met de vingers, maar ook met bijvoorbeeld een buttplug. Als je nog een beginner bent, is de kleine Diamond Plug erg prettig door z’n kleine formaat en flexibiliteit. Breng deze altijd voorzichtig in met anaal glijmiddel!

En als je deze toys niet onder de kerstboom wilt leggen, kun je altijd nog van jezelf een kerstcadeautje maken 😉

Ben jij geïnspireerd om dit seksstandje uit te proberen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Op zoek naar inspiratie in de slaapkamer? Iedere zondag lichten we een nieuw seksstandje uit zodat jij en je partner iets hebben om mee te experimenteren. Deze week staat het seksstandje Hot Seat op het programma. Een fijn standje waarbij de vrouw de…
8.026 keer bekeken