Maak van jezelf een kerstcadeautje 🎁

8 december 2022 door JuicyJoy

Het is de tijd van geven en ontvangen, maar je mag jezelf natuurlijk niet vergeten. Cadeautjes inpakken doen we deze maand voor anderen genoeg en hierdoor vergeten we snel het belangrijkste cadeautje: jezelf. 🎀 Jouw prachtige lichaam is het cadeautje dat je al hebt en dit is hét moment om die extra in de spotlight te zetten. Versier jezelf en pak jezelf in om het mooiste kerstcadeautje onder de kerstboom te zijn.

Lingerie

Breng kleur in je leven

Tijdens de donkere dagen is een beetje extra kleur geen overbodige luxe en met deze setjes word je spontaan vrolijk als je jezelf inpakt. Onze meest kleurrijke setjes weten zich absoluut raad met een heerlijke moodbooster.

Jarretelsetjes

Met jarretel setjes blijf je uitpakken! Deze elegante lingerie is onmisbaar als het gaat om jouw lichaam versieren en maakt jouw sexy look voor de kerst helemaal compleet. Dit is jouw eigen erotische verrassing.

Babydolls

Jezelf inpakken voor het slapen gaan is toch een droom die uitkomt? Babydolls leggen de nadruk op jouw vrouwelijke vormen en komen vaak met een spannend broekje of string. Geschikt om in te slapen én te verleiden. 😉

Matching bh & slips

Er is geen beter gevoel dan een matchend bh-setje dragen. Dit is hét perfecte kerstcadeautje om te krijgen en vervolgens direct aan te trekken. Zo geef jij jezelf een boost van zelfvertrouwen cadeau.

Beenmode

Sexy kousen

Deze stockings zullen niet aan de haard opgehangen worden tijdens kerst. Jouw benen zijn de cadeautjes die deze sexy kousen vullen. Draag de kousen met een jarretelsetje om jouw look helemaal af te maken.

Accessoires

Hang je de stockings toch liever op? Zet de puntjes van je outfit op de i met deze accessoire! Als je toch dat beetje extra voor jouw benen wil, dan kun je bijvoorbeeld een kousenband dragen.

Sierraden

Wil jij een sprankelende touch en extra opvallen als kerstcadeautje? Body jewels zijn de perfecte uitkomst (en laten we eerlijk zijn: nóg mooier dan de ornamenten in de kerstboom).

Accessoires

Tepelstickers

Laat je intieme delen nog even aan de verbeelding over en versier je borsten met tepelstickers. En stel je toch eens voor: als je borsten uit worden gepakt, staat er na de bh gewoon nog een spicy verrassing te wachten!

Collars

Niks sexyer dan een mooie collar. En als je door iemand anders uitgepakt wordt, geef je het sleuteltje aan hen. Dan is het helemaal aan je partner of die je volledig uitpakt of die extra touch laat zitten.

Kostuums

Altijd al eens iemand anders willen zijn? Pak jezelf in met een kostuum én een karakter. Jij bent niet meer de starter bij je nieuwe baan, nee, jij bent nu de bazige secretaresse die precies weet wat haar baas wil: gedomineerd worden.

Mannen lingerie

Wil je je partner ook versieren met iets extra’s? Of draag je liever lingerie gemaakt voor mannen? Deze prachtige, gevarieerde items maken jou onweerstaanbaar! Jij wordt gegarandeerd uitgepakt.

Overige essentials

Uiteraard zijn er overige essentials. Als je lingerie aanschaft, is het tenslotte belangrijk om deze uit te wassen zonder dat deze kapot gaat. Een waszakje is daar perfect voor. Maar wil je ook nog een extra verrassing voor jezelf of je partner om te vinden? Yoni eitjes zijn dé verrassing!

Hoe pak jij jezelf in tijdens de feestdagen? ✨

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid