Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.832 keer bekeken

Tijd om uit te pakken! Versier jezelf met feestelijke lingerie

30 november 2021,

geschreven door

Of de feestdagen nou om de hoek staan of niet; sexy lingerie is altijd een feestje! Met een sexy setje kan jij je beste punten benadrukken en je nóg sterker en verleidelijker voelen. En weet je niet wat je je vriendin cadeau moet geven? Ook dan zit je met sexy lingerie áltijd goed! In dit artikel laten wij jou onze favoriete setjes zien.

Sexy lingerie

Sexy lingerie is er in alle kleuren en maten. Zo zit er áltijd wel wat voor jou bij. Misschien houd je wel van romantisch, of juist van stoer en sexy? Of ga jij meer voor comfy en cute? Ook dat kan! Het leuke aan lingerie is dat het je echt kan helpen met je zelfvertrouwen. Het is leuk om het voor een ander te dragen, maar ook als jij het voor jezelf doet merk je dat het een echt feestje is.

Sensuele Setjes

Houd jij van sensuele setjes? Dan kijk je waarschijnlijk graag naar zachte stoffen in rustige kleuren, zoals bordeauxrood, donkerblauw, mosgroen of zacht roze. Je houd van kant, want dat geeft je lingerie een romantische, vrouwelijke uitstraling. Met een sensueel setje laat jij zien hoe sexy je bent, zonder dat het té kinky of naakt is. Je laat nog wat aan de verbeelding over en juist dat kan het héél sexy maken.

Sexy en verleidelijk

Een sexy en verleidelijk setje gaat net een stapje verder dan sensuele lingerie. Jij wil wel iets meer van jezelf laten zien en je hult jezelf graag in sexy stofjes. Zoals glanzend satijn, wetlook, leer of latex. Qua kleur ga je het liefst voor zwart of rood of andere knalkleuren. En slips met een open kruisje durf jij ook wel aan.

Feestelijk en vrij

We zitten middenin de meest feestelijke maand van het jaar, dus dit is het ideale moment om uit te pakken met een feestelijk setje! Je kan dan kijken naar rollenspel outfits, of setjes met strikjes. Je kan nu dat stapje verder gaan, dat je anders niet aandurft.

Meer zien? Bekijk hier de allermooiste, meest sexy en super feestelijke lingerie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Kook jij graag de sterren van de hemel, of ben je enkel getraind in de kunst van het online bestellen? En zit je in een relatie, wie staat er dan het meest in de keuken? Vooruit, de een wordt meer opgewonden van lekker eten dan de ander. Maar…
1.864 keer bekeken
1.926 keer bekeken

Geschreven door

Sinterklaasavond ligt op de loer! Weet jij al wat voor cadeautjes je aan je partner gaat schenken? En wat staat er eigenlijk bovenaan jouw stoute wensenlijstje? Om je op weg te helpen, zetten we de meest sexy cadeautips voor je op een rij. Sexy Sinte…
1.926 keer bekeken