Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

6.271 keer bekeken

Mei Masturbatiemaand is the Time for Toys!

1 mei 2023,

geschreven door

Dit jaar staat Mei Masturbatiemaand helemaal in het teken van toys! Hoe werkt de Mei Masturbatie Challenge dit jaar, welke uitdagingen zijn er en welke toys heb je ervoor nodig? Dat delen we met jullie in dit artikel. Maak je borst maar nat voor een maand vol leerzame, lekkere en nieuwe ervaringen!

Mei Masturbatie Challenge 2023

In vorige jaren hebben we elke dag van de Mei Masturbatiemaand een nieuwe uitdaging met jullie gedeeld, maar dit jaar doen we het anders.

Het gaat dit jaar namelijk niet om zo veel mogelijk punten scoren, maar om zo veel mogelijk leren over masturberen én je eigen lichaam! Na het uitvoeren van de challenge van dit jaar kan jij je een echte Masturbatie Master noemen!

Vanaf week 2 heb je bepaalde sextoys nodig om de challenges te doen. Hiervoor delen we toy suggesties, maar je mag natuurlijk ook gewoon vergelijkbare speeltjes uitzoeken.

Week 1: Verlangen

Net zoals voor elke spannende sessie wil jij je vast even kunnen voorbereiden. Daarom is week 1 het moment om na te denken over welke toys jij wel zou willen uitproberen. Sla alvast toys in voor de challenge écht van start gaat in week 2.

Verder mag jij je deze week richten op de dingen waar jij naar verlangt. Waar krijg jij het warm van? Is dat sexy lingerie, je eigen fantasieën, erotische verhalen, spannende audio, porno of porna? Gebruik deze dagen om vast lekker op gang te komen!

⬇ Bekijk hieronder welke toys je voor de challenge nodig hebt!

Week 2: Voorspel

Tijdens seks met een partner besteed je (als het goed is) tijd aan voorspel. Maar heel veel mensen slaan deze stap over als het gaat om solo seks. Heel zonde! Daarom wijden we week 2 van de masturbatie challenge aan voorspel!

  • We laten je kennismaken met andere erogene zones door middel van tepelstimulators, kietelaars en pinwheels.
  • We duiken in de wereld van erotische verhalen om je in de mood te brengen. Sit back, relax en luister naar een opwindend verhaal terwijl jij langzaam in de stemming komt.
  • Tot slot leggen we je alles uit over fantaseren en hoe je door je fantasie te gebruiken, de heetste solo avond van je leven kan ervaren!

↪ Ontdek de opdrachten van week 2 hier!

Deze sextoys kunnen goed van pas komen in deze week:

Pinwheel, veertje, Lily vibrator of masturbator

Week 3: Opwinding

Na voorspel is het tijd om de opwinding op te laten lopen! Daarom gaan we in week 3 over naar het iets zwaardere werk. Zo zorgen we er samen voor dat jij heel bewust bezig gaat met opwinding. Wat windt jou op en hoe kan je zorgen dat jouw orgasme nog lekkerder wordt?

  • Ben je al bekend met edging? Het uitstellen van je orgasme om zo uiteindelijk een veel intenser hoogtepunt te bereiken. We leggen je in deze week uit hoe je dit doet en waarom het zo fijn is.
  • En dan kreunen… met partner doe je dit waarschijnlijk wel en dan vooral om te laten zien dat deze goed bezig is en dat je geniet. Maar wij zullen je uitleggen wat de voordelen zijn van ademhaling en kreunen tijdens het masturberen.
  • Tot slot bespreken we in week 3 masturbatie in het openbaar… voor mensen die echt de randjes op willen zoeken. Door gebruik te maken van een vibrerende slip, vibrerend eitje of een vibrerende buttplug kan jij in het openbaar stiekem genieten.

↪ Ontdek de opdrachten van week 3 hier!

Deze sextoys kunnen jou een goed handje helpen:

Vibrerende cockring of vibratie ei, wand vibrator, cockring

Week 4: Climax

Tijd voor de climax! In week 4 hebben we het over manieren van stimulatie die we niet allemaal zomaar proberen, maar die zeker het proberen waard zijn. Tijd om onze horizon te verleggen en te ontdekken zonder schaamte.

  • Masturberen onder de douche of in bad, wat zijn eigenlijk de gevaren? Wat zijn de voordelen en waar moet je rekening mee houden? We stellen je ook voor aan onze waterproof toys.
  • Anale ontdekking… Waarom zijn zo veel mensen ‘bang’ voor anale stimulatie, terwijl het voor zo’n heerlijk orgasme kan zorgen? Wij leggen je uit hoe je rustig kan beginnen en voor je het weet wil je nooit meer terug Laten we deze week samen het taboe op anale stimulatie doorbreken!
  • Tot slot: dubbele stimulatie, voor vrouwen én mannen. Want dubbele stimulatie is iets heel anders dan dubbele penetratie. Wij leggen je alles uit over het combineren van verschillende stimulatie om zo dubbel te genieten.

↪ Ontdek de opdrachten van week 4 hier!

Deze sextoys heb je nodig:

Buttplug, waterproof toys

Week 5: Naspel

In week 5 zullen we het hebben over naspel. Rustig bijkomen en nadenken over wat we de afgelopen weken geleerd hebben. Daarnaast bespreken we wat fijne zaken als verschillende vormen van massages die je bij jezelf kan uitvoeren, maar ook massages voor je partner. We staan stil bij alle voordelen van masturberen en het plezier van je eigen lichaam ontdekken!

↪ Ontdek de opdrachten van week 5 hier!

Ga jij meedoen met de challenge dit jaar?

2 reacties

  1. Wat is dit? Jullie willen gewoon geld verdienen. Het puntensysteem was goed. En dan verpesten jullie het helemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

6.236 keer bekeken

Geschreven door

Sexting komt in vele gradaties, want iedereen heeft zo zijn eigen voorkeuren en ideeën van wat sexy is. De een vindt een subtiel berichtje met romantische ondertoon genoeg om in de stemming te komen terwijl anderen niet vies zijn van wat dirty words…
6.236 keer bekeken